Подай сигнал

Шок в bTV: Наистина ли Ани Цолова се връща на екран

Лайфстайл

от Екип Марица 18900 прегледа 0

Снимка: Гугъл

От няколко месеца Ани Цолова е подновила тесните контакти със свои колеги от Би Ти Ви, твърдят хора от обкръжението й. Голямото й желание е да се завърне на екран.
Наскоро например тя се показа на плаж в компанията на водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова. Преди тази среща на плажа Цолова пусна снимки с един от операторите, с който се познава от години, писа „Уикенд“.


Според слуховете бившата водеща не искала да изоставя частния си бизнес, но се надявала да го съчетава със стария си занаят, за да изкарва допълнителни пари, а и да дава повод да се вдига шум около името й, което би привлякло нови клиенти.


В същото време имало няколко много влиятелни приятели на Ани, които били готови да й помогнат, като й отпуснат собствена рубрика в някоя от външните продукции на Би Ти Ви. Така тя ще може да комбинира работата като журналист, за когото все още много зрители твърдят, че им липсва, с опитите да развива собствен бизнес.


Припомняме, че Ани Цолова стана популярен журналист именно в Би Ти Ви. Там работи дълги години, преди да премине в Нова телевизия.

След като я махнаха от Нова, Цолова няма особен късмет с парите. Тя не печели добре и най-вероятно затова иска да се върне в телевизията.