Шок! Победител в "Гласът на България" мина към чалгата

Радко Петков, който спечели „Гласът на България“ под крилото на рокаджията Иван Лечев през 2017 г., се преориентира жанрово. Гласовитото момче се класира за третия кръг в кастингите на „Пайнер“ и се надява да пробие в поп-фолка.Радко продължава напред заедно с още 12 изпълнители от общо 30 кандидати при предходния кръг. Журито, което оценява таланта им, е в състав: Панчо Запрянов, Михаил Бургуджиев, Даниел Ганев, Пламен Станчев и Ленко Драганов.

Втори кръг се проведе в две конкурсни вечери, а най-изпълняваните от кандидатите парчета са „Пиян“ на Борис Дали и „Бели нощи“ на Десислава. Сред продължилите напред в конкурса е и Ивета Костова, която от две години изкарва хляба си като детска учителка, но амбициите й са да пробие в лекия жанр. Чаровната блондинка стига до това решение след дълъг ден в детската градина. "

Децата ме бяха ядосали доста, стоях си в къщи и размишлявах на тишина. Гледах телевизора без звук и видях рекламата за кастинга, включих звука и си казах, защо пък да не пробвам, може да стане нещо. Веднага реших да си пусна материалите, в лаптопа си имах всичко. Течаха последните дни от първия етап, така че не губих време. Не очаквах нищо, но много се развълнувах, когато ми се обадиха, че съм одобрена за лайв концерт“, разказа наскоро тя. Най-добрите в трети кръг ще разпишат договор с „Пайнер“.

източник: Монитор

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?