Шофьор блъсна електрически стълб, общината готви съдебен иск

Община Карлово подготвя съдебен иск за имуществени щети  срещу шофьор, който събори електрически стълб с декоративна украса на пешеходна зона „Водопад“, съобщиха от администрацията. Индидентът е станал в късния следобед вчера.  При маневра в северната част на улицата автомобил е блъснал стълба и го е съборил.

Минаващ наблизо  гражданин подал сигнал, а служители на звено „Инспекторат“ реагирали светкавично за отстраняване на възникналия проблем.

Стълбът бе премахнат и мястото – обезопасено, съобщиха от инспектората.

Улица „Водопад“, която води от площад „20 юли“ до подножието Стара планина, бе изградена като пешеходна зона по проект за благоустроена градска среда по Оперативна прогма региони в растеж, вложените в нея средства са около 5 милиона лева.  Влизането на автомобили в нея е уредено с режим. Карловци харесаха визията на улицата, а пейзажи от нея дори украсиха национални календари за 2019 година. А още в края на миналата година от администрацията заявиха категорично, че засилват мерките срещу нарушители на чистотата и прояви, които  нанасят щети на общинско имущество.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?