Шестима били зверски добре наквасен английски национал СНИМКА

Футболистът на Челси Дани Дринкуотър, който в момента играе под наем в Бърнли, бил пребит през изминалата седмица след запой в дискотека в град Манчестър.

Доскорошният английски национал се напил и задявал гаджето на играча на много по-скромния Скънторп - Госи Нте. Пияният Дринкоутър заявил, че приятелката му ще си тръгне с него.

Това разгневило тъмнокожия Нте, който викнал още 5 души и пред дискотеката всички те пребили халфа, който стана шампион на Англия.

Според пресата на Острова струващият 35 милиона футболист лежал целият в кръв, когато приятелите на ядосания Госи Нте го карали да му счупи и двата крака, а той ги послушал започнал да му скача по ходилата.

След като го пребили, шестимата души го оставили на земята и си тръгнали. За инцидента бе съобщено още миналата седмица, но не се знаеха подробности, както и коя е жертвата на побоя.

В момента Дани Дринкуотър не е на разположение за мениджъра на Бърнли Шон Дайш, тъй като все още не е възстановен от травмите, нанесени му вследствие на разпрата.

Припомняме, че това не е първи инцидент за британеца, който преди време, отново пиян, предизвика катастрофа./blitz.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?