Шест женски недостатъка, които мъжете тайно обожават

След като веднъж разберем, че сме несъвършени, ние си мислим, че мъжете ще ни отбягват. Оказва се обаче, че изобщо не е така и че някои наши недостатъци изглеждат на силния пол много сладки и безобидни. Нека уточним кои са те.

Леко закръглени форми
Въпреки че жените вярваме, че идеалното женско тяло трябва да е стройно като на модел, мъжете всъщност харесват леката закръгленост и женствените форми. Красавиците от кориците на списанията са хубаво нещо, но повярвайте ни, никой не иска да има в леглото си Анжелина Джоли с нагласена фризура и грим за фотосесия. Господата признават, че не си падат по анорексични хубавици, те предпочитат да имат до себе си стегната жена с приятно закръглени форми. Имайте го предвид следващия път, когато ви се прииска да свалите още две-три килца.

Мимически бръчици
Повярвайте ни, леките бръчици не ви загрозяват, а показват, че имате непринуден и весел характер. Освен това модата да се прекалява с ботокса и пластичните операции вече отшумява, сега мъжете предпочитат естествената красота.

Лека небрежност
Нямаме предвид, че трябва напълно да спрете да се грижите за външния си вид и да ходите само с торбести дрехи. Безусловно е добре да сте спретнати, но както се оказва, твърде „безупречните“ жени могат да предизвикат охладняване на чувствата и загуба на интерес. Ако сте леко рошави, без грим или облечени със симпатични удобни дрехи, ще привличате мъжете като магнит.

Лекомислие
Сериозното отношение към живота краси добрата съпруга и грижовната майка. Игривостта и лекомислието обаче правят жените къде по-привлекателни и секси в очите на силния пол. Ако не сте готови за съвсем щури постъпки, започнете с нещо безобидно – спонтанни разходки по пълнолуние, ходене на кино на последната прожекция за деня или хапване на пица посред нощ. Мъжете много харесват такива прояви на лекомислие.

Естественост
Ако отвътре ви идва да се смеете и да правите смешни физиономии – дерзайте! Никой няма да ви осъди за това. Мъжете харесват естественото поведение и липсата на тежък грим. Затова просто подчертайте леко природната си красота и бъдете себе си. Вашият кавалер ще оцени това със сигурност.

Добър апетит
Напоследък дамите са спрели да изпитват удоволствие от храната и са все по-заети с броене на калории. Според психолозите обаче нищо не сближава толкова, колкото съвместното готвене и хапване. Мъжете обожават тяхната дама да има добър апетит и да се наслаждава на храната - и на подсъзнателно ниво смятат, че тя ще може да се отдаде със същото удоволствие и на ласките им в леглото.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?