Шегата, която този мъж изигра на самолетните компании, е ненадмината

Много хора са потърпевши от самолетите, които прелитат ниско над къщите им, пише pochivkata.blitz.bg. Но не всеки има фантазията да измисли такава невероятна шега, с която да си реши проблема!

Марк Губин работи като фотограф и художник, но в свободното си време е истински ценител на добрите шеги. Преди десет години установил, че всички самолети преминават над неговия дом в американския град Милуоки, докато кацат на местното летище. 

След кратък размисъл, Марк решил да се пошегува със самолетните компании, които не променили маршрута за приземяване, независимо от настояванията му.

Той написал на покрива си "Добре дошли в Кливланд". И търпеливо зачакал.

За тези десет години, откакто съществувал надписът, мнозина пасажери се объркали. Виждайки надписа на покрива, те решавали, че самолетът се объркал по грешен маршрут и изпадали в паника. Често отивали при капитана на полета и настоявали да разговарят с него, за да се изясни ситуацията. 

 

Местните власти се принудили да помолят Марк да премахне надписа, след като пасажери летели от Денвър към Кливлънд и трябвало да слязат точно в Милуоки.

След като прочели надписа, те изпаднали в дива паника. Оказва се, че властите нямало какво да направят. Марк изтъкнал, че домът е лично негов, както и надписите.

Накрая пилотите се принудили да изменят маршрута си и така шегата на този гениален мъж изиграла ролята си."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?