Подай сигнал

Шеф на Ботев каза кой закара играчите на полиграф

Спорт

от Дончо Донев 994 прегледа 0

Шеф на Ботев каза кой закара играчите на полиграф

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Иван Йотков първи от клуба проговори защо играчи, треньори от школата са закарани на детектор на лъжата. Това стана седмица, след като шефът на жълто-черната академия Ферарио Спасов се опъна и обяви, че няма са седне пред полиграфа, а след това бе последван и от треньори. До сряда никой от клуба не каза и дума по темата.
Йотков в сряда заяви, че преминаване през детектор на лъжата е добра практика и инвестиция в персонала дори в големите европейски отбори. Както е известно футболистите и хората от администрацията на клуба бяха поставени на полиграф.

„Съзнавам, че по този начин поднесено „детектор на лъжата” звучи пикантно, оттам нататък избухнаха много коментари. Коректният прочит на тази процедура е това, че г-н Самуилов започва действия като инвестиция в персонал, знаем, че това е много важно и не на последно място е една много скъпа процедура. Това не е моментна извадка, нещо, което се случва в един ден, с определен момент. Това е дългосрочна идея, част от дългосрочна инвестиция в персонала”, сподели Йотков, но не уточни какво е породило тази процедура.