ШАШМА: Измамници вървят напред с името на Цветанов

Маниерът на "каузата" - злоупотреба с влияние на известни личности

С една и съща история момчетата от Сдружение "Всички заедно за една кауза" са обиколили няколко институции. Служителка на Областната управа разказа, че при нея отишли младежи да търсят зам.-кмета Александър Държиков, който да им даде столове за залата. Тя ги пратила в общината, където е неговото работно място. След като тръгнали, през прозореца видяла, че се движат с такси, което кара единият от тях. Преди да излязат, минали през тоалетната. Случайно или не, след това във ведомството установили, че е изчезнал течният сапун. 

По време на визитата си активистите богато разкрасили историята, както и пред „Марица”, с разкази как са се представили в Народното събрание и получили подкрепа лично от Цветан Цветанов.

Спрягат и други имена на популярни личности. Във Фейсбук страницата на сдружението има снимки на момчетата с тениски на кампаниите им, снимани на знакови места в рекламна кампания преди инициативите им. Снимали са се също с лидера на СБУ Янка Такева, Софи Маринова, певеца Сто кила и други известни хора. Прави впечатление, че броят на лайковете под снимките е скромен и често се свежда почти до числеността на членовете на сдружението. 

И пред мен спрягаха имена на известни хора, разказа управителката на „Колодрума” Галя Китина. Двете страни подписали предварително споразумение за наем от 9000 лева без ДДС. До датата, в която трябвало да внесе 30% от наема, сдружението не го сторило. Макар да не може да откаже наемането, ако парите са платени, Китина опитала да направи своя проверка с колеги от „Арена Армеец”. Оказало се, че на концерта там е имало само 60 човека и домакините изпаднали в конфузната ситуация изпълнители да се качват на сцена пред празна зала.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?