Шаш! Софи Маринова направи коренна промяна в живота си

Обичаната от всички Софи Маринова предприе сериозна крачка в промяната на своя външен вид. От години чалга дивата се появява с една и съща прическа – дълга права черна коса, която е нейна запазена марка. Още в първите дни на 2019-а обаче съвсем импулсивно решила да предприеме нещо по въпроса.

Певицата, която прехвърли 40-те преди 3 години, иска основна промяна в живота си. Затова посетила най-близкия фризьор и се сбогувала с огромната си грива. Сега Софи е с модерното в момента каре.

Нейният приятел и спътник в живота Гринго я окуражил и харесал крайния резултат. „Така ми харесваш повече”, й подшушнал на уше.

Нейните почитатели също я възприеха бързо с променената визия. „А, то на Софи всякак й отива. Единствено не я възприемах като по-млад с русата и къса коса. Сега е уникална, пише блиц. Софче, само някой хейтър да се появи и аз ще се намеся, само да си позволи да пише глупости за теб. Сигурно цяло Етрополе издържаш и те пак са недоволни”, гласи коментар на почитателка на ромския славей.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?