Септември ще е много труден за тези 3 зодии

 

Лятото приключи, септември настъпи. За мнозина първият месец на есента е свързан с промяна. Тези промени обаче не винаги са успешни, пише jenata.blitz.

Според астролозите три знака на зодиака през септември ще срещнат известни затруднения и проблеми. Ако намерите зодията си в списъка, не се притеснявайте. Вярваме, че ще преодолеете всички трудности и животът ви ще се подобри отново.

Рак: по-емоционални от обикновено

През първата половина на месеца ще почувствате силни промени в настроението, въпреки че Раците като цяло са доста емоционални личности. Този знак приема нещата много сериозно и емоциите им понякога излизат извън контрол.

Спонтанните изблици на сълзи могат изведнъж да станат постоянни. Понякога трябва да държите контрол над себе си и да не позволявате на емоциите да ви преборят. Слушайте вътрешното си чувство, което винаги ви води към правилния път.

Стрелец: поемате прекалено много.

Този месец ще работите много усилено върху проекта си и няма да се успокоите, докато не направите всичко. За съжаление няма да можете да изпълните задачата толкова бързо, колкото бихте искали, защото сте се заели с твърде много затруднения.

Опитайте се да си поставяте малки цели и да ги изпълнявате всеки ден. Ще забележите, че нещата ще вървят много по-добре и по-ефективно. Много скоро ще завършите проекта си и най-накрая можете да се насладите на дългоочакваната ваканция. 

Риби: ще станете по-отдръпнати.

По правило обичате да общувате с хората и да се фокусирате върху техните проблеми. Въпреки това, този месец ще се затворите  в себе си и ще живеете в собствения си малък свят. Ще забележите, че изпитвате повече тревожност от обикновено и в това отношение ще изпитате несигурност.

Но не се притеснявайте: фазата ще приключи скоро и вие ще се върнете в обичайното си състояние. Използвайте това време, за да отделите достатъчно време за себе си и да релаксирате.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?