Сексробинята Клои разтърси мрежата с разказа си СНИМКИ 18+

В Обединеното кралство започна дело за отвличането на 21-годишната британска манекенка Клои Айлинг, която обяви, че е била отвлечена и обявена за продажба като сексуална робиня в интернет. В съда, когато заговори за отвличането й през 2017 г., моделката се разплака. Според нея тя е била отвлечена през 2017 г. от двама братя, членове на бандата "Черна смърт" с цел получаване на откуп. Твърди се, че момичето е привлечено на фотосесия в Милано, но било отвлечено и взето с кола и й била забита инжекция със седатив. Моделката се събудила вързана, с лепенка на устата, белезници на ръцете и краката.

Похитителите я държали прикована към мебели във ферма в Италия. Членовете на бандата очаквали да спечелят откуп от 300 хиляди щатски долара. Когато разбрали, че роднините на Клои няма да могат да платят такива пари, те й обещали да я продадат в сексуално робство в Близкия изток. Плашили я с факта, че богатите мъже, които купуват момичета, после хранят тигрите си със сексуалните си робини, след като ги малтретирали.

Момичето прекарало около 6 дни в плен недалеч от Торино. Тя написала книга за преживяванията си в плен, предава The Sun. Адвокатите на похитителите твърдят, че нейното отвличане е било организирано като рекламен трик. Адвокатите изискват моделката да свидетелства лично в съда на Милано, защото виждат в историята й много несъответствия.

Похитителят проявил интерес към моделката и в интимен план, питайки я може ли да я целуне и дали би се съгласила да имат връзка. "Разбрах, че това е моят шанс да избягам", казва момичето. "След като видях реакцията му, когато казах, че нещата можеха да се случат в бъдеще - той се развълнува и наистина се надяваше на нещо и винаги говореше за такова бъдеще. Това ме накара да осъзная, че трябва да продължа да говоря така", обяснява още Клои. Когато Херба осъзнава, че откупът няма да бъде платен, той я освобождава и я закарва до британското консулство в Милано.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
упи голдбърг

упи голдбърг

05.06.2019 | 03:23

Стига с тези измислени робини, пуснете една истинска - опра уинфри.

Отговори
1 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?