Секси фелдшерка пощури и мъжете, и жените СНИМКИ

Сексапилна фелдшерка скандализира социалните мрежи със свои провокативни снимки и видеоклипове. Колегите ѝ поискаха тя да бъде наказана, но твърде късно – тя вече има хиляди почитатели, които са готови да умрат заради нея.
26-годишната Анастасия Ивашевская работи в службата за спешна помощ в Москва, пише Blunews.bg. Тя е напълно наясно какъв сексапил притежава и го споделя щедро в интернет чрез снимки и клипове.


Със или без униформа на медицинска сестра, тя успява да нагорещи страстите в социалните мрежи. Отчаяни мъже я засипват със съобщения: „В коя част на Москва трябва да ми стане лошо, за да ме приемете точно вие? Готов съм да умра за това“. Този възторг, обаче, не се споделя от колегите на Анастасия. Те настояват тя да махне всичките си снимки и видеоклипове.


Особено активни са колежките на красавицата. Те смятат, че поведението ѝ е неприемливо за един фелдшер: „Трябва да се пази честта на руския медицински работник“. Според тях въпросните снимки се отразяват негативно на имиджа на московските спешни екипи.


За себе си Настя споделя, че обожава музиката на “Guns’n’Roses”, филмите за Батман и играта “Resident Evil”. Очевидно, и моторите и татуировките.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?