Сбъднати желания за 2 зодии, други 3 забогатяват

Овен Въпреки че още сме в началото на седмицата си струва да помислите за кратка почивка. Имената на дните не определят нивото умората. Щом имате нужда от покой - осигурете си го.

Телец Днес ще ви е трудно да изпълнявате нечии желания. Това може би е знак, че не трябва да го правите. Тренирайте, така важното умение, да кажете: "Не!"

Близнаци Държанието ви днес може да остави противоречиви чувства у някого. Може би е добре да не сте прекалено крайни, за да не ви се налага да полагате изключителни усилия да коригирате ситуацията.

Рак Днес ще бъдете щателно анализирани. Има и такива моменти. Дръжте се, както обикновено. И това ще мине, но важното е да не потиснете положителните си качества.

Лъв Днес очаквайте неочакваното. Неприятна среща ще се превърне в запомнящо се събитие, което ще остави само положителни спомени у вас. Много вероятно е да спечелите и нови приятели.

Дева Днес е възможно да понесете известни критики. Не се натъжавайте и се опитайте да приемете случилото се като комплимент. Нека нищо не ви отклонява от пътя, който сте начертали.

Везни Днес очаквайте промяна в плановете в последния момент. Много вероятно е да се отложи, насрочена за вечерта среща. Може да ви се наложи да останете извънредно в офиса.

Скорпион Днес ще срещнете изненадваща подкрепа и симпатия от място, което най-малко сте очаквали. Бъдете по-доверчиви или поне не толкова мнителни към вниманието, което ви се отделя.

Стрелец Днес е важно да сте в темпото, с което се развиват събитията. Ще поизпотите, но резултатите ще си заслужават. Опитайте се да не се подавате на умората. Търсете вдъхновението във всичко.

Козирог Днес не се втурвайте да помагате залудо. Рискувате да ви бъдат вменени чужда вина и отговорности. Пощадете се и подминете сложната обстановка.

Водолей Този вторник не пропъждайте вдъхновението, което ще ви обземе. Много вероятно е да ми осени мисъл, която да подсигури бляскавото ви бъдеще.

Риби Този вторник може да ви се стори прекалено сложен. Всъщност нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. Игнорирайте притесненията и ще ви олекне значително.

Actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?