САЩ заснеха нещо изумително на руски кораб ВИДЕО

Американският флот разпространи кадри от инцидента, при който американски и руски боен кораб се разминаха на косъм във водите на Източнокитайско море, пише факти.бг.

Руският разрушител „Адмирал Виноградов“ и американският крайцер „Чансълърсвил“ преминаха изключително близко един от друг, а след инцидента, разминал се за щастие без ескалиране на напрежението, САЩ и Русия си отправиха взаимни обвинения.

Business Insider разкри любопитна подробност от инцидента, позовавайки се на разпространените кадри. На тях се вижда как руски моряци съвсем спокойно се излежават на слънце на руския боен кораб, наслаждавайки се на живота. Фактът, че покрай тях преминава американски боен кораб, не ги безпокои по никакъв начин. Най-важно за тях е да хванат тен.

Слънчевата баня на разсъблечените руски моряци не остана незабелязана. Военноморските сили на САЩ обявиха след близката морска среща, че екипажът на руския кораб е действал непрофесионално и опасно. Вижте кадрите:

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Адмирала

Адмирала

11.06.2019 | 20:37

Има вахтена смяна, бодра смяна и почиваща смяна. Кой ще казва на почиващата смяна, как да почива? Има американско видео с игра на голф на самолетоносач?

Отговори
1 0
Д.Кънев

Д.Кънев

11.06.2019 | 19:25

А ми защо да не се пекат на слънце.Те на никого не пречат. А това че американците им се при виждат руски терористи е друг въпрос.

Отговори
6 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?