Саня Борисова крие красива сестра милионерка, вижте я СНИМКИ

Сестрата на актрисата Саня Борисова Ирена си купи баровска къща в Дубай, където живее от 15 години, разбра Hotnews.bg. Красавицата е категорична, че сама спечелила пари за покупката в емирството, където имотите са много скъпи. Тя призна в телевизионно интервю, че печели много добре като инфлуенсър в инстаграм и може да си позволи да има собствена къща.

Ирена, която в социалната мрежа е известна като Рене се похвали, че подписва годишни договори с големи фирми, които рекламира и това й носи стабилни доходи. Тя има над 300 хиляди последователи в инстаграм и е изключително популярна в арабския свят. На два пъти се е снимала и за списание ”Вог-Арабия”. Заради работата си се връща едва два-три пъти в България, където много често я бъркат с известната й сестра.

Рене Борисова призна още, че е имала две сериозни връзки в живота си, но в момента е сама и си пожелава лично щастие. Сред нейните приятелки са принцеси от емирствата, с които язди и си спретва женски купони. Тя е категорична, че младите момичета не бива да разчитат на разголените снимки, които показват всичко и успехът може да се завоюва и без тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Гороломко

Гороломко

29.05.2019 | 15:06

Аферим бре! С Инстаграм + снимки - в ДУБАЙ!?!? = милионерка?!? Хептен за маймуни ни взехте. Рекламирала "Компании" за стабилни доходи... То си има точна професия за това. Кажете го направо де! Щото всичките ни дъщери ще се юрнат за "инфлуенсърки" натам.

Отговори
7 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?