Следвайте ни

Гледаме изложбата „Моят свят“ онлайн

viber icon

Покрай извънредното положение свикнахме да се любуваме на изкуството виртуално. Тази вечер не е изключения, когато в стрийминг платформата на URBO ще се излъчи откриване на изложбата „Моят свят“ на художничката Кети Пеева. Тя вярва, че картините са истинско предизвикателство и инструмент, който отвежда наблюдателя в един нереален, вълшебен свят.

„Моят свят“ е финалната изложба от фестивала на Over ART за 2020 в подкрепа на българските таланти.

Във видеото ще участва и пловдивската поетеса Ренета Бакалова, която ще почете на публиката част от своите стихотворения. Първата си стихосбирка „Сънят на цигулките“ тя издаде през 2009 година, а през 2014-та става носител на награда на публиката в Национален студентски конкурс, Шумен. 

Входът за онлайн стриймът е свободен, но ако искате да подкрепите независимите артисти, може да си вземете виртуален билет от сайта на URBO. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?