Следвайте ни

Биляна Тодорова свири на укулеле онлайн

viber icon

Певицата и акртиса Биляна Тодорова ще представи онлайн концерт тази вечер. Талантливата варненка свири на укулеле, а акостичният концерт носи семплото име It's me Biliyana. Той ще се излъчи от 20:00 часа в платформата на URBO, facebook страницата на URBO и книжарница "Хралупата".

Биляна Тодорова е родом от Варна, но завършва висше образование и живее в столицата. Занимава се с независим театър, пише текстове за песни както на български, така и на английски език. Укулелето е незаменима част от нейната музика. Взимала е участие в различни музикални фестивали и формации. 

Участвала е в пиесите "Писма на пясъка", „Блудният син”, „Гущерчето или шпионажът през каменния век”, „Албена прокълнатата“ и други. 

Тазвечерният концерт е безплатен, но ако искате да подкрепите независимите артисти, може да си закупите виртуален билет от сайта на URBO на символична цена. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?