Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, посетете първия Национален рибен фестивал

viber icon

Не тъгувайте по лятото, защото тази есен морето предлага нещо повече от плаж! Дойде време за първия Национален рибен фестивал. Всеки ще може да си купи българска риба и аквакултури, представени на 1000 кв.м. площ. от производители на риба, рибари и преработватели, които ще представят дейността си на площад Централен в Пловдив.

Фестивалът започва днес в 11:00 часа и ще продължи до вечерта. Той ще предложи още демонстрационен щанд и кулинарна програма, в рамките на която ще можете да опитате вкусни рибни деликатеси, приготвени от Сандра Алексиева от 1001 рецепти. Както и рибен ресторант, в който ще може да опитате пресни морски деликатеси, подготвени от истински майстори.

Детски кът, на който децата ще имат възможност да се включат в различни активности, които да им позволят да се запознаят по-отблизо с морския свят. За музикалното настроение ще се погрижат Маги Джанаварова и Rewind. Научете повече за рибата и опитайте деликатеси от най-високо ниво.

Проектът “Фестивал на рибата - вкусно и полезно - промоционална кампания за повишаване осведомеността на обществото за продуктите от риболов и аквакултурите" е с бенефициент Министерство на земеделието, храните и горите по програма „Морско дело и рибарство“ 2014-2020 г., който се финансира със средства от Европейския съюз чрез Европейския фонд за морско дело и рибарство.

Коментари (1)

007

007

17.10.2020 | 17:56

Иии много сочна таз кака.....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?