Следвайте ни

Ральо Ралев назначи Кътова за и.д. кмет от ареста

viber icon

Кметът на "Северен" Ральо Ралев, на когото е наложена постоянна мярка за задържане, си е взел 30-дневен отпуск, докато тече разследването по обвинението за търговия с влияние и опит да вземе подкуп в размер на 60 000 лева.  През този месец длъжността "кмет" ще изпълнява неговата заместничка Лариса Кътова.   

В отпуск за един месец беше излязъл и кметът на Пловдив Иван Тотев, когато му беше предявено обвинение за нарушения при провеждането на обществена поръчка за строеж на зоопарка.

Очаква се прокуратурата  да поиска отстраняване на инж. Ралев от длъжност. Решението се взима от съда, където на 11 юни ще се разглежда жалбата на районния кмет срещу  постоянното  му задържане в ареста. "Общинският съвет няма да разглежда  казуса с Ральо Ралев, докато съдът не се произнесе", каза председателят на местния парламент Савина Петкова.  

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Адвокат

Адвокат

22.07.2019 | 03:31

Е и кво стана?? Близо два месеца минаха никакви резултати? Цяло едно МВР, едно Следствие, и една Прокуратура задействани по личен сигнал на Борисов и НИЩО! ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО-О-О-О-О-О! Нали уж документите са намерени в кабинета му задържани, нали парите са в ортака му, нали имате показания на тоя, оня, другия, третия, четвъртия и останалите двайсет??? Случая беше представен като елементарен, а резултати и присъди няма! Още от самото начало случаят мирише та се не трае.

Отговори
0 0
Хи-хи

Хи-хи

06.06.2019 | 09:39

Някой вярва ли, че Ральо е действал без благословията на Тотев?

Отговори
9 0
Никола

Никола

06.06.2019 | 08:42

Ралев е много качествен районен кмет! Сигурно не е слушкал и са го нарочили! Нормални неща в Ненормалната ни държавица!

Отговори
2 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?