Лелята на общинска съветничка от „Кауза Пловдив“ пое пиара на Онкото

Всеки голям шеф при встъпването си в длъжност сменя секретарката и шофьора, а в модерните времена - и пиара. От това правило не отстъпва и д-р Пламен Фотев, макар да е в КОЦ - Пловдив временно и без да е печелил конкурс, както повелява законът. У нас обаче  временните неща често се оказват най-устойчиви и д-р Фотев явно залага на тази максима. Наскоро той смени пиара на КОЦ - Пловдив, който трябва да лъска имиджа на лечебното заведение и неговия шеф. Това показва, че д-р Фотев се готви за дълъг престой на поста. Вместо от Мария Карабойчева, която има огромен опит като здравен репортер в няколко медии, информацията за дейността на лечебното заведение вече ще се подготвя от „Грейт левъл консултинг“. Проверка в портала за фирмено разузнаване ДАКСИ показва, че едноличното дружество е собственост на Галина Райчевска. Тя е дъщеря на покойния вече писател и журналист Георги Райчевски и леля на общинската съветничка от "Кауза Пловдив" Румяна Толова. 

При изненадващото назначаване на Фотев за временен шеф на КОЦ - Пловдив имаше много спорове от чий самолет е спуснат парашутистът. Във времето историята се разплита, а новите назначения изсветляват много зависимости между отделните кръгове в местната политика и Общинския съвет, който е принципал на КОЦ - Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
17 коментара
Пловдивчанин

Пловдивчанин

15.02.2021 | 11:23

Тютюка настъпва.Зико отстъпва.

Отговори
23 0
Странно нещо е мазохизма

Странно нещо е мазохизма

15.02.2021 | 11:22

Какво се чудите бе.От времето на Тотев това е една шайка дошла само да лапа Зико Дубайски е съшия.И пак не излизайте да гла сувате.Ей така ще ви управляват бидоните и Здравка измамата с по пет -шест хиляди гласа пазарувани на избори.

Отговори
13 1
Гачо Петров

Гачо Петров

15.02.2021 | 11:17

Коментара е един....... Ако може назначенията свако , тако да се прекъсне в зародиш е супер. Но не е за вярване.

Отговори
16 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?