Следвайте ни

Александър Константинов: Ще съдя Дошков за клевета!

viber icon

"Ще съдя Веселин Дошков за клевета", заяви бившият зам.-кмет Александър Константинов, обвинен днес в рушветчийство от управителя на фирма "Хебросбус".

Николай Радев, общински съветник от БСП също отрече да е лобирал за една или друга фирма, докато БСП и ВМРО НИЕ управляваха града.

"Не могат две-три фирми да диктуват на общината какви правила да има на конкурса", заяви зам.-кметът по транспорта Александър Държиков.

Утре в общината дават пресконференция, на която ще обяснят условията за избор на фирми, които ще обслужват 8-те градски линии.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

съветник

04.02.2014 | 14:47

САШКО АКО ИСКАШ ГО СЪДИ ТОВА ДЕБЕЛО ПРАСЕ,НО МОЙ СЪВЕТ Е ДА ГО БАРНЕШ НА ТЯСНО И ДА МУ ИЗКЪРТШ КОНСКИТЕ ЗЪБИ ОТ ГРОЗНАТА МУ ДЗУРЛА.

Отговори
0 0

А. Тинчев

04.02.2014 | 14:12

Фактът, че по определени линии масово не се спазват разсписанията и броя на автобусите, насочва към мисълта за умишлена липса на контрол от страна на общината. Не може сутрин, в най-натовареното време да се чака по 40-45 минути, при положение, че за това време трябва да има три автобуса(по разсписание). Освен това, никъде в страната, а и в Европа не се движат микробуси вместо автобуси по линиите на градския транспорт.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?