Следвайте ни

Ти! Подкрепи ли Гешев?

Развълнувана съм! Припомних си детството! Партийни и комсомолски събрания, по които са ме влачили в невръстна младост. И възторгнатите членове, които с пяна на уста възхваляват посочен партиен другар и с партийна злоба и възмущение атакуват враговете на партията.

ВСС направо натрапва на вниманието ни подкрепата на трудовите колективи за номинацията на Иван Гешев. Интересно защо на същата страница няма и становищата и възмущенията на други колективи и граждани от същата номинация. Направо ми изглежда като политтабло "Наша гордост" едно време.

Ай, спрете се! Оляхте се до степен на отвращение не само на нормалните юристи, но и на всички български граждани. Знаем, че ще си го изберете, полезен ход нямате при тази зависимост, ама все пак....как се гледате в огледалото?

Скоро очаквам на страницата на ВСС и на прокуратурата да качат снимка на Боку как гледа строго и гневно с насочен към матрияла пръст и надпис: "Ти подкрепи ли Гешев!?!"....

Усещане за гнусота, мазнота и преобръщане не на файловете, а на правото....

И правото ни става същото като тези, които се упражняват по върховете. И които явно не са се упражнявали в университетите.

Елена Гунчева

https://www.dunavmost.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?