Следвайте ни

Спас Гърневски: Ще бием БСП и през март, и през май

viber icon

Когато и да се проведат парламентарните избори, ГЕРБ ще спечели 4-и мандат. А след 5-ия България ще стане нормална държава с нормална политическа система, а не с чалгаджийска, каквато алтернатива се предлага на хората.

За ГЕРБ няма никакво значение дали изборите се насрочат за 28 март, 16 април, или 16 май. Но е много учудващо, че в президентството се заговори за отлагане на датата, посочена за 28 март от тези, които доскоро така настървено настояваха за предсрочни избори. ГЕРБ не възрази, само в БСП реагираха, че сме в пандемия, тъй като са дезорганизирани.

Те се уплашиха и сега се мъчат да отложат датата, за да имат повече време да стегнат редиците. Но правят поредната си грешка, защото разпадът сред червените ще продължи. С това поведение, което демонстрира активът, и на фона на вътрешнопартийните скандали, които продължават да се разгарят, БСП няма как да бъде първа политическа сила. Всички социолози прогнозират първенство за ГЕРБ.

И на следващите избори президентът ще яде такъв бой, че оттам насетне няма да помисли за политика, а и партията, която го издигна, вече е настроена срещу него. 

ГЕРБ още дълго ще управлява държавата, като виждам каква сган от компрометирани политически хора искат да дойдат на власт. България не е кочина, за да я управляват свинари, пък те дори не са на нивото на Георги Гергов - Мая Манолова, Христо Иванов, Отровното трио, Румен Петков, майстор за пълнене на шадравани, начело с политическата мутра Румен Радев, който вдъхнови опита им за импотентни протести.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

Кафеджиев

Кафеджиев

10.01.2021 | 13:29

Наборе свидетел съм ти на всичките перипетии през живота от пламенен защитник на комунизма в КОМСОМОЛСКА ИСКРА до СДСар ДСБар ГЕРБЕР, извинявам се на всички читатели но последното което ще кажа е Да ти се изсера в устата

Отговори
1 0
Трафик

Трафик

10.01.2021 | 09:42

Сега не разбрах как ще бие БСП!!! КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ПРЕДСТАВЛЯВАЩ СПАСЕЕЕ??!?! ИМАШ ШУМ В УШИТЕ И ОЕТНА БЕЛИ В МОЗЪКА!!! ТИ ПОПАДНА АМА АБСОЛЮТНО СЛУЧАЙНО В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТА.... ОБЛИЗВА КОЙТО Г. З ТИ ДАДОХА.... НЯМАШ ВЕЧЕ ШАНС... СЕГА СЪД... И ЗАТВОР.... КОЛКО СТИХОВЕ ШЕ НАПИШЕШ ЗС БАЙ СТАВРИ

Отговори
1 0
Трафик

Трафик

10.01.2021 | 09:36

Спас Гърневски няма един достоен лев изкаран от заплата. Първо той не е добре психически... Той е болен... Има натрапчиви мисли истрахова невроза... Като такъв хората в Пловдив го ползват за селски ид. иот... Набутват му някакви внушения и той почва да ги преследва... Първо е прос, второ болен трето мръсни четвърто каресчия пето мързелив, шесто изпълнител на мръсни поръчки..... За да не работи да е на власт и да получава пари.... Той е някакъв рептил лишен от разум.... Просто опасен.... Ти да нямаш общ език и тема със сина си и семейството и да си борец за свобода.... Това е чиста проба КОМУНИСТ.... НАЙ ГОЛЕМИЯ ДОКАЗАЛ СЕ КОМУНИСТ СПАС ГЪРНЕВСКИ....... НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ ТОЙ НЯМА ВЕЧЕ ШАНС.... НО Е ДОБРЕ ПОСЛЕ ДА ГО РАСЛЕДВАТ..... ИМА ЗА КАКВО.... ТОЙ И ЗАТВОРА Е ЗА ХОРА.....

Отговори
1 0
Перчемлиев

Перчемлиев

09.01.2021 | 18:21

Кебапчиева нема страшно до сега си гласувала за кебапчета и бира сега ще има чевермета

Отговори
0 0
Сем Ивана и Божидар Димитрови

Сем Ивана и Божидар Димитрови

09.01.2021 | 16:02

Ние до сега гласувахме за БСП, но сме много разочаровани и този път ще гласуваме за ГЕРБ. Видя се, че те са по-добрите и мислят за хората.

Отговори
0 1
Кебапчиева

Кебапчиева

09.01.2021 | 16:00

Аз до сега гласувах с червената бюлетина, но съм много разочарована и повече никога няма да гласувам за БСП!

Отговори
0 1
Виолета Павлова

Виолета Павлова

09.01.2021 | 13:52

Я се скрий бе,комунистически лизач !Кой ти писа дипломната работа - помниш ли,защото хората помнят!

Отговори
2 1
Келбечев

Келбечев

09.01.2021 | 11:50

Какъв хаймана трябва да си собственото ти дете да се откаже от тебе. Спасе Спасе сина ти и женати не гласуват за теб, защото те познават най добре но се намират лапнишарани в тзаи географска ширина

Отговори
3 0
стефан

стефан

08.01.2021 | 19:45

прасето Спас пропуснахме да го заколим за Коледа, но не сме го забравили.

Отговори
8 1
Мечти

Мечти

07.01.2021 | 17:30

Да отслабна

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?