Следвайте ни

Славчо Атанасов: Груба грешка е да се гласува на 28 март

viber icon

Насрочването на изборите на 28 март ще бъде груба грешка - пандемията не е минала, появи се нов щам, няма яснота как ще се организира протичането на вота, за да се осигури  безопасността  на хората. А тогава COVID-19  все още ще е в стихията си.

Затова е по-добре изборите да се проведат през май, защото при затопляне на времето активността на вируса отслабва. Изпитал съм на гърба си колко е страшно това заболяване и съм категоричен, че не трябва да се подценява. Грешка бяха и масовите водосвети  в страната и хвърляне на кръста вчера в присъствие на представителите на властта, включително на Цвета Караянчева, Здравко Димитров и Дани Каназирева. По този начин се демонстрира двоен стандарт за мерките и се дава лош пример на хората, че заповедта на здравния министър може да се нарушава.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (31)

Пенчев

Пенчев

09.01.2021 | 12:49

Ха, смешници. Славчо бил загубил. Герб като сте толкова отворени, защо не излезете сами срещу Славчо на изборите? Ами винаги Бойко надупва всичките партии да се коалират с вас срещу Славчо - Титюци, Бидони, Каназирки, Търевци, цялото Столипиново, че и свинаря Гергов прегръщате, щото сами срещу Славчо сте за никъде. И с всичките мошенгии и корпоративния вот, пак сте едва едва, на половин процент разлика от него. Никъде в България няма друг такъв случай. 10 години вече едвам се оправяте с един и същи кандидат и се налага такива измами да правите, че влизат направо в учебниците по социология, като Данка Измамка с екзитпола от последните избори.

Отговори
8 1
Мама Роза Тотева ,до кадаифа.

Мама Роза Тотева ,до кадаифа.

09.01.2021 | 12:42

Когато синчето ми спре да краде и влезе в психиатрия да се лекува от клептомания,алкохолизъм и наркомания

Отговори
6 0
Кадаифа

Кадаифа

09.01.2021 | 11:54

Кога най после ще обявиш примирие с жамахирията фронта вече почти е на скобелева майка,

Отговори
2 4
Тулумбичката

Тулумбичката

09.01.2021 | 12:38

Ех, ама си я обичаш много тая Скобелева майка. Поздрави на каките там!

Отговори
4 0
Туньо

Туньо

08.01.2021 | 16:46

Аз пак ще напомня - Славчо Атанасов стана кмет с 59 000 гласа, с 10 000 повече от ГЕРБ, БСП и ВМРО заедно. И излезе от общината със 70 000 гласа - 10 000 повече, отколкото е започнал. Ако хората не те харесват какъв кмет си бил, няма как да имаш такъв резултат. А за двамата синковци на герб след него, какво да се каже - те са дъното на герб в цяла България. Виж, има сериозни кметове - Фандъкова, Митко Николов в Бургас, Живко в Стара Загора - добри кметове, карат трети, четвърти мандат и ги избират с по 80 процента резултат. Ама те не стават за резил, като Тотката, че да трябва Бойко да го отстрани и да кандидатира Зико на негово място. То стана от трън, та на глог, ама капацитетът на герб тук е толкова. И не ви е виновен Славчо, че са ви кьопави кандидатите.

Отговори
8 4
Муню

Муню

09.01.2021 | 12:29

А защо забравяш, че Славчо бе избран с подкрепата на Герб за кмет! И след това в управляваше с подкрепата на комунистите! А да и загуби 3 избора след това, последния с над 10%!

Отговори
2 4
Оппа

Оппа

09.01.2021 | 12:37

Не четеш правилно, подкрепата на герб за Славчо беше хитър техен политически ход, за да се наместят в местната власт на Пловдив, защото те нямаха никакъв кандидат тогава и просто се присламчиха за Славчо и на негов гръб станаха управляващи. Цифрите показват точно това. И последвалият опит за преврат от Даню Кюмура стана причина за разрива с герб. Още си спомням разплаканите очи на Каназирката от въпросната безкрайна нощ в общинския съвет. Каква драма само. А как Славчо губи изборите в Пловдив знаем всички - бюлетините му плуват по Марица, протоколите се поправят с коректор дори пред телевизионните камери в РИК, а пък Ванката Тотев нагледно обяснява в един филм как да се фалшифицират резултатите.

Отговори
6 0
има луди хора

има луди хора

08.01.2021 | 16:42

Как ще сравнявате тотката със Славчо Атанасов ??!!??.Това е все едно да сравнявате ферари с москвич.Единият с прякори от автото ваню тъпото и ваню марсола ,завършил с 3.74 ,другият възпитан,честен,почтен ,изключително образован,завършил. Със златен медал и две висши образования зад гърба си.Дори и платени от тотев ,сиреч наемници, сте безумници,защото да се сравняват двамата е абсурдно.

Отговори
8 1
полк. Ставрев

полк. Ставрев

08.01.2021 | 16:41

Глупостите по адрес на Славчо са напълно разбираеми, като се има предвид интелектуалният багаж на герберите в Пловдив. Понеже Славчо остана единствената сериозна политическа фигура, която те не можака нито да купят, нито да премачкат, хората пращат винаги него на балотажа срещу герб в града, единственото, което им остава е да водят кална пропаганда срещу него. Но и тя е неуспешна. Ззащото пловдивчани добре познават Славчо, кой е, какъв е, какво и как е направил и прави. И когато напишеш, че Бойко му бил шеф, всички се смеят, защото Славчо беше единственият кмет в България, който се изправи да защити града си срещу Бойковото правителство и то, когато Бойко беше в най-голямата си сила. Единствен срещу него застана Славчо. И всички знаят това. Така постъпва истинският кмет на Пловдив.

Отговори
7 2
Хи хи - мамините сладурковци

Хи хи - мамините сладурковци

08.01.2021 | 16:35

Душички Мамини, вашия господар Тотката и сегашния ка лъф Зикито ако направят половината на това, което Славчо направи за Пловдив, паметник ще им вдигнат пловдивчани. Ама трети мандат вече така сте я подкарали, че и на малкия му пръст на Славчо не можете да стъпите. Виж, в едно нещо го биете здраво - това са мегакражбите. В това сте ненадминати, признавам.

Отговори
7 3
Пловдивчанин

Пловдивчанин

09.01.2021 | 06:20

Само не се сещам какво направи Славчо за Пловдив. А сетих се. Купи храсти за метли, отвори градски кенеф с мажоретки и постави Рендето на главната

Отговори
2 5
До неистинския пловдивчанин.

До неистинския пловдивчанин.

09.01.2021 | 08:40

В изказването ти има три лъжи сладурче.Първо -рендето е дело на друг крадец ,освен тотето и това е чомака.Второ-метлите са закупени от розалин петков,като в договора има кауза ако не се харесат договора да бъде развален.Като на тотката не са му харесали защо са ги купили.Трето -възтановените тоалетни не една ,а цели 17.Иначе преди пикаехте по ъглите на къщите ,а жените ви се дупеха по храстите да наторяват гразинките.Четвърто- какво е направил Славчо се вижда от всички непредубедени.Само детските градини които построи са 6 и една детска ясла.За сведение господаря ти маминия за два мандата построи 4 , а зико досега само една ,а обеща 12.Затова при такава випиюща неинформираност,най-вероятно не си пловдивчанин,а злонамерен селски на маминия

Отговори
6 1
запознат

запознат

09.01.2021 | 10:19

Ми като не помниш, какво си седнал да дращиш глупости тука. Пий си гинкобилобата и отивай на партийна сбирка в кварталния клуб на герб. Какво е направил Славчо за Пловдив е толкова дълъг списък, че няма място да се събере тука. Аре, бегай!

Отговори
5 1
Пенчев

Пенчев

08.01.2021 | 16:31

Ама сте много тъ пи Тотевите тролове. Вземете и измислете нещо смислено срещу Славчо, ве, майна. Лентяй бил! Как, бе, точно той ли, дето кметският кабинет светеше до десет вечерта?!? Това поне се виждаше от цялата Главна, който минеше покрай общината, прозорецът му винаги светеше. А сутрин идваше още в седем и половина на работа, защото на входа винаги го чакаха хора с разни спешни проблеми за решаване. Това всички пловдивчани го знаят. Трябва да измислите нещо друго. Точно Славчо да наричате мързелив, няма кой да ви повярва.

Отговори
7 1
Великанът винаги дразни джуджетата

Великанът винаги дразни джуджетата

08.01.2021 | 16:14

Ха троловете на мамин ваня пак се появили.И опорните точки едни и същи.Разнообразете плюенето сладури ,че не хваща дикшиш.След малко ще се появи и лично тотето ,като трола нали.А за "победите" срещу него знае цял Пловдив и БГ ,как са постигнати и не са повод за гордост иаргумент срещу Славчо Атанасов.

Отговори
7 2
Истина

Истина

08.01.2021 | 14:29

Тотев го би ,,, Зико го би ... всеки го тупа като брашнян чувал и мече у дерек . Тоя който не се е явил ба избори само той не го е изтупал тоя ах.мак . Срам няма ли поне от пловдивчани

Отговори
3 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?