Следвайте ни

Разрушете си казармите! Убиват

viber icon

Какво трябва да се случи още, че да се сети някой в държавата, че бившите казарми в Хасково трябва да се изравнят със земята. Да не остане помен от тях, защото убиват.

Вчера загина човек, невинен човек,  минал покрай необезопасената ограда. Всички знаем, че тя  е опасна,  само МО, собственикът, не знае. Вероятно не знаят и онези в окръжието, които вземат заплати. Каракачанов разпоредил проверка. Какво ще проверяват? Как ще проверяват? Ми те руините ще убият и проверяващите, бе г-н Каракачанов. 

И след тая „пълна проверка“, каквото и да значи това, ще видите ли очевидното? Че трябваше да  се разрушат още преди 18 г., за да няма трегедии. И че  са за съд всички, които са бездействали през годините, а са вземали заплати на постовете си, плащали са пари за охрана на неохраняемото.  

А общината трябва веднага да пусне багерите срещу казармите, като не пропусне и тези, които й бяха подарени. После да си търси сметката от МО.  Да побърза, за да няма утре още жертви.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?