Следвайте ни

Политиците да не си играят със страховете на хората

viber icon
Цанка СЕМЕРДЖИЕВА

По всичко личи, че идват избори. А на тях ще бъдат яхнати най-големите страхове на хорат - ордите мигранти, които идват в страната ни и създават проблеми. Проблеми, които политиците и европейските, и родните не могат да решат, види се. Но пък смело си играят с тях.

Има проблем с мигрантите и вече цялата държава го разбра, не само харманлийци, принудени да ги търпят пикаещи под терасите си и опипващи храната в магазините с мръсните си ръце. Има проблем, защото утре пак ще вдигнат бунтове. Ордите, тръгнали към по-добрия свят, не ги спират нито оградите, нито лагерите, нито декларациите. Това могат да сторят действия и политики, каквито за жалост не виждаме ЕС да предприема. Просто се търпи злото, като се затваря, храни и обгрижва, създавайки му усещане, че всичко това му се дължи.

Въпросът е ще се вслушат ли в страховете на хората политиците или ще си играят с тях, както направиха първо в Харманли, после в Ямбол, а вчера и в Лесово. Ако имат решение, да го кажат и да действат. Ако нямат - да си замълчат.
Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?