46
Следвайте ни

Новобранците като доайени: Иван Тотев - депутат в 3 парламента с половин година стаж

viber icon

Само мъже ще изпрати в 47-ото Народно събрание Пловдив, сочат предварителните резултати от вота в неделя.    

Едва навършил 46 години, Иван Тотев е доайен сред пловдивските парламентаристи. Бившият кмет на Пловдив ще се закълне за четвърти път като депутат, макар участията му в работата на Народното събрание до момента да са съвсем кратки и епизодични. Тотев е депутат едва 2 месеца в 41-вото НС, след което става областен управител. Пак по толкова продължава и работата му в злополучните 45-о и 46-о НС, които се саморазпускаха заради невъзможността да съставят правителство.

Подобна е парламентарната биография и на водача в листата на ДПС Танер Али. Той е бивш кмет на Антоново (4 мандата) и депутат в  44-тото и 46-ото НС.

Сред 11-те, които Пловдив вероятно ще изпрати в парламента след окончателното преброяване на гласовете, има още трима души с кратък стаж като парламентаристи - Радомир Чолаков (ГЕРБ), Манол Пейков (ДБ), Димитър Гърдев (ИТН) и Иван Петков (БСП). С доста повече опит на депутатските банки е Димитър Георгиев. Той бе 4 години народен представител в 44-тото НС, а сега е трети в листата на БСП и ще чака фотофиниша, за да разбере дали влиза в парламента.

Останалите представители на 16-и МИР Пловдив-град вероятно ще са абсолютни дебютанти.     

Ето хората, които ще изпрати Пловдив в 47-ото НС според предварителните резултати от вота, ако водачите на листите на ГЕРБ (Бойко Борисов), ДБ (Христо Иванов), ПП (Кирил Петков), ИТН (Тошко Йорданов) и БСП (Кристиян Вигенин) решат да влязат в парламента от други райони:

ГЕРБ - 3

Иван Тотев, Радомир Чолаков, Стефан Шилев

ПП - 3

Христо Даскалов, Александър Ракшиев, Йордан Маджунков (тук трети в листата е Росен Костурков, който обаче е водач в 17-и МИР - Пловдив-област)

БСП​ - 2

Иван Петков, Димитър Георгиев

ДБ ​- 1

Манол Пейков

ИТН -1

Димитър Гърдев

ДПС - 1

Танер Али

Още от категорията

Виж всички

Коментари (25)

Имунитет до ДАВНОСТ?  Ъ-ъ!  Тц!  Ядец!

Имунитет до ДАВНОСТ? Ъ-ъ! Тц! Ядец!

25.11.2021 | 17:48

"Имунитет" до давност беше мечтата на мамин ИМПЕРИАЛист инДжинеринга още след доходното му кметуване, когато се изперчи да политиканства за да влезе в Черния Списък с БоБо за депутатин - фместо да си наляга парцалите ф миша дупка и да благодари за всеки бял Божи ден на свобода. "...на практика, Тотев е амнистиран и влиза в изборите за 45 НС..." Само че имунитетчето може да бъде преразгледано / да се готви следващият в Ч.Списък = това го предвиждахме. Нямало да се покрие с Давност. Бедата е, че г-н Ставри от втори етаж отказвал да се занимава с нови дружки, писнало му от мръсници. А самотата в единичната килия е лоша / пък в общите помещения възникват опасности... За неотклонение някои паспорти следва да бъдат блокирани, някои глезени закопчани с елегантни електронни гривни. Багажниците на джипки, таксета, ТИРове, гемии, дронове и лайнери излизащи от юрисдикцията да се проверават, щото опасни са не само входящите престъпници избягали затворници, ами и ИЗХОДящите. Да не би докато бере гъбки из пограничните шубраки да се заблуди да попадне в Сръбска / Дюбайска територия като всеки почтен олигарх - не ли? Има ВИДОВДЕН

Отговори
3 1
МОКРА  ПОРЪЧКА в ЦСЗатвор = 5 пет бона само!

МОКРА ПОРЪЧКА в ЦСЗатвор = 5 пет бона само!

26.11.2021 | 18:30

"в общите помещения възникват опасности…" ЛИ? Че тарифата в ЦСЗатвор за мокра поръчка от неизвестен извършител беше три до пет хиляди по ценоразпис. Нашенски бе, няма Йени, Долари, Леки или Евро. Преди инфлацията, де… Преди ЮжноАфриканския Вирус, дето го лепнаха и в Белгия... Бая Боли!

Отговори
2 1
Ало Марица

Ало Марица

20.11.2021 | 19:52

Едно време пишехте , разкривахте , доказвахте далаверите и корупцията която Тотев и компания вършеха в Пловдив ! Защо спряхте !

Отговори
18 1
ELODIE KOWALSKI

ELODIE KOWALSKI

18.11.2021 | 05:43

Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, позволете на CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез [email protected] Ние сме винаги отворени.

Отговори
0 4
промяна

промяна

17.11.2021 | 09:26

промяна в законите и да няма професия депутат..... два мандата пожизнено...

Отговори
15 1
крайно време е ...

крайно време е ...

17.11.2021 | 09:25

тая менда е станала като дойна крава.... офиса й е на ул." бяло море" до новотела фантазия.... а ние ходим да ги избираме......а те доят нас и божков- и им се видя малко та го захапаха....айде сега да видим кой кум кой сват кой от къде стана богат...?!?! 1 лев да не докаже цялото имущество в хазната...

Отговори
27 0
Крадльо

Крадльо

17.11.2021 | 05:28

Не се накраде, та и в Парламента пак на хланилка!!! Дано скоро цялата шайка крадци да влязат в затвора! Съд и пълна конфискация!!! Трябва да има справедливост! Кофчегът джоб НЯМА, Иване!!!

Отговори
30 3
Иво

Иво

15.11.2021 | 17:51

Мамин Ваньо скоро ще му вземат имунитета.

Отговори
48 5
крайно време е ...

крайно време е ...

17.11.2021 | 09:21

А дано да минат и през Гърневски нищо че не е в парламента да го поздравят и той окраде бая неща....да се огледа почивната станция на печатница димитър благоев...в приморско....как я барнаха под тезгяха с оная неговата любовница валентина семерджиева.... Скоро четох за шеметната й кариера на тая персона .... Майката на Семерджиева беше счетоводител в печатницата... осъдиха я за кражба и злоупотреба с парите на взаимоспомагателната каса......а щерка й беше степендиантка на печатницата.... завърши икономика стана любовница на Гърневски и възхода започна.Четох все ключови места от които полезната информация за аванти направо тече не струи........... така че да се огледат такива персони.... в пловдив е много полезно..... тотев гърневски е тая семерджиева спартак николов...има много за гледане....

Отговори
30 2
Филибелия

Филибелия

23.11.2021 | 09:07

Никакво гледане-пълна имитация на комунистите-конфискация на всичко в полза на Републиканския бюджет и доживотен затвор с право на труд без предсрочно освобождаване./да не кажа разстрел/.

Отговори
7 0
Иван

Иван

15.11.2021 | 15:22

Градският координатор на ГЕРБ, който за пореден път загуби изборите в Пловдив за благодарност ще става депутат. Затова Бойко и сие скоро ще изчезнат от политическата карта.

Отговори
46 4
Филибелия

Филибелия

23.11.2021 | 09:08

А дано,ама на дали!

Отговори
3 1
Прокурор

Прокурор

15.11.2021 | 04:14

Тотев и крадливата шайка около него много скоро при бай Ставри!

Отговори
62 9
Ех, Данке,Данке

Ех, Данке,Данке

14.11.2021 | 23:12

Дана измамата,пак заложи на куц кон.

Отговори
54 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?