Следвайте ни

Майсторът по шахмат излезе победител от скандала

Кметът на Хасково показа, че никой не може да го разиграва, тъй като мисли с няколко хода напред

viber icon

 

Майсторът на спорта по шахмат Добри Беливанов изигра перфектно последните си ходове и излезе чист пред обществеността, че даже и победител от скандала. Хасковският кмет, човек с огромен опит в политиката и администрацията, показа, че въпреки благия си нрав, никой не може да го разиграва, защото мисли с няколко хода напред, казват хората, които го познават добре.

След като цяла седмица мълча, само с едно отворено писмо той изчисти името си, обясни ситуацията, така че всякакви коментари станаха излишни. Бас държа, че оставките, подадени през миналата седмица от зам.-кметовете, секретаря и шефката на финансовата дирекция в общината ще бъдат подписани, тъй като са желани. Както и на тези, които искат да ги последват. Ще има почистване, след което никой повече да не може да говори за шуробаджанащина в общината, смятат те.

Нищо страшно няма да последва в Хасково. Циркът свърши, сега ще има малко рев, на който никой няма да обръща внимание. Крайно време е да бъдат обявени конкурсите за ключови позиции в общинската администрация, така че на тях да седнат хора по законен начин, които да работят, защото има много, ама много проблеми.На кмета няма да му е трудно да си осигури и мнозинството в ОбС, след като поне за сега получава  подкрепата на Бойко Борисов. Оставките на Делян Добрев са сигнал за това, кактко и мълчанието на премиера  по хасковския скандал, смятат близки до партията му.

Чака се ход на Борисов. Интересно той на коя страна ще застане. ГЕРБ не може да си позволи да е срещу кмета след отвореното писмо.  Просто защото партията трябва да се разграничи от шуробаджанащината и задкулисието./Марица.бг

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?