Следвайте ни

Ковачници за кадри, или кое е общото между плувките и плуването

viber icon

Като патриотар и родолюбец Слави Трифонов винаги е в крак с народните настроения. В деня, в който Йосиф Миладинов записа най-големия успех в историята на мъжкото ни плуване, Слави Трифонов предложи търговец на плувки за премиер.

Хитро.  

Снимка от офиса на кандидата за министър-председател, представен като успешен мениджър с огромен международен опит, предизвика и други весели коментари, свързани най-вече с пластмасовия стол, от който върти бизнеса си кандидатът за премиер. Толерантните пък отбелязват, че скромната обстановка на работното място на бъдещия министър-председател е добър знак. То и Пловдив си няма олимпийски басейн, но това не попречи на пловдивчанина Йосиф Миладинов да мери сили с най-добрите на Олимпиадата. Надеждата ни е, че ковачницата за кадри на ИТН ще излезе успешна като тази на многострадалния басейн „Младост” в Пловдив.

Коментари (2)

Митко

Митко

02.08.2021 | 13:59

Марицата, дайте една снимка на Боко Тиквата от затвора в Прага или как паркира крадени коли и да направим сравнение.

Отговори
6 10
Филибелия

Филибелия

06.08.2021 | 13:07

"Митко", майка ти и баща ти пенсионери получаваха ли от тая Тиква по 50 лева върху пенсиите си.-ко,пеле неблагодарно Сега ще видиш какво се казва крадене-новите ачкьопеци. Ти за какво си мислиш,че се натискат тези нещастници-протестъри за парламента...? Започвай да мислиш новите прозвища на новите политици,като например-"Мая-мутрата" и другите.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?