Следвайте ни

Чумата е човешко творение в мръсната война за търговия

Черната смърт изтребва 25 милиона души през XIV век в Европа

viber icon
Превод и подбор
от Румен РУСИН


Чумата е удряла Европа много пъти, но най-убийствено през средата на XIV век. Черната смърт поглъща 25 милиона души само на Стария Континент. Заразата залива Франция, Испания и Британия през 1348-а и по-късно се простира в Северна Европа и Русия – 1351-а. Странно, че подминава (с малки изключения Полша и Фламандия).
Естествено е да плъзнат слухове и за преднамерени действия на вражески сили, както днес говорим за биологична и химическа война.

ЕДНА МРЪСНА ВОЙНА ЗА ТЪРГОВИЯТА.

Съществуват теории, че в споменатото историческо време различни индийски царство, водещи оживена търговия с многобройните тогава европейски държавици, започват да изразяват силно недоволство от условията в бизнеса. Доказано пускат заразени с чума плъхове в корабите за Европа с идеята да унищожат населението главно в големите Средиземноморски пристанищни градове. А впоследствие индийски флот да ги превзема без особена съпротива.
В Северна Индия чумата е редовно явление и е лесно да я експортират с европейските търговски кораби. По това време зачестяват сведенията и свидетелствата за кораби – призраци, натоварени със стока, но с изцяло мъртъв екипаж.
Тази теория за биологична война обаче трудно се връзва с реалностите. Защо индийците да губят едно златно перо (само от подправки златно) и защо да внесат епидемията в земя, която искат да завладеят, при положение, че са особено уязвими самите те от чумата?
Индийската операция остава само като идея в палатите.

ЕВРЕЙСКАТА СЛЕДА

Една мощна армия от Изток наистина заплашва границите на Европа. Съществуват източници, които обвиняват монголците за разпространяване на чумата – по това време „косачката” се вихри в Централна Азия. Монголите „изстрелват” заразени трупове в обсадените градове, записани са сведения за блокада на кримския град Кафа, който е под генуезка хегемония. Чумата „отплува” за Генца през 1347-а и оттам плъзва в цяла Европа.
През ноември 1483г. из цяла Европа плъзват слухове, които говорят, че чумата е еврейско „изобретение”. Обвиняват ги, че заразяват кладенците, изворите и водоемите.
Лично графът на Савой започва проучване по въпроса и нарежда да арестуват всички евреи, живеещи край Шеневското езеро. Един от еврейските лидери, Атзимет, „признава” (след инквизицията), че заразявал водоизточниците във Венеция, Калабрия, Тулуза и други средиземноморски градове. Казва още, че е получил заповед от равина Пейрет Тчамбери, изпратил и други евреи да тровят извори във Франция, Швейцария и Италия. Планът бил на старшите евреи в Толедо.
Започва разправа с евреите. Горят ги масово на клада. В Страсбург са убити 2000 евреи като „предварителна мярка”. Имотите и богатството им са „раздадени” на земеделци и търговци, които после ги „даряват” на Църквата.
И днес гравюрите за масово изгаряне на евреите през 1493-а предизвикват ужас.
Според историка Страсбург Фредерик Клоусенер: „В действителност парите убиха евреите. Ако бяха бедни и феодалите не им дължаха, нямаше да ги изгорят ”.
Какъвто и да е бил замисълът (все пак в „признанията” на Адзимет има и конкретни имена и факти), чумата „ожънва” Страсбург и убива 16 хиляди души.
След изповедта на Адзимет хиляди евреи от всички възрасти са измъчвани, заклани и изгорени във Франция, Германия и Швейцария.
Изводът: Евреите, както индийците и монголите са врагове на бялата християнска Европа, на епидемията никога не е правила разлика кого убива. Помита милиони в Азия, Африка и Европа – бели, челни, жълти…, от различни религии.

AIDS

Тези четири букви ужасяват и хвърлят в паника хората. И до днес мнозина сериозни учени подкрепят тезата, че кошмарният вирус е създаден лабораторно и е чедо на политическата и военна олигархия.
Ражда се едно мощно биологично оръжие с цел унищожаване на черната раса и хомосексуалистите.

Лекарите в САЩ откриха СПИН през 1982-а, когато стотици млади на възраст хомосексуалисти започват да измират от ракови образувания и пневмония.
Малко по-късно учените откриха два различни вируса ХИВ – ХИВ-1 и ХИВ-2 и категорично заявиха, че се предава чрез секс, пряк контакт със заразена кръв и по наследствен път.
UNNICEF определи СПИН като най-жестоката болест и катастрофа, която познава светът. Според данни на ООН от 1981-а до 2006-а спинът затрива 25 милиона души, а Световната здравна организация докладва, че само за 2007-а 33,2 милиона живеят в „симбиоза” с ХИВ, още 2,5 милиона се заразяват за месеци и 2,1 милиона души умират от СПИН през същата година.
Цифрите са кошмарни – в милиони трупове!
Забележете обаче – във всички статистики начело е Африка – само 10 на сто от населението на планетата обитава черния континент, но 67% от тях са носители на ХИВ.
Новата чума, която все още мнозина подценяват, мори и Западна Европа и Централна Азия и ръстът ? през последните две години скочи със 150%.
AIDS и Ебола не са единствените, за които се твърди, че са човешко „творение”. Твърде вероятно е „чедо” на човешкия гений да е SAPS, който уврежда или направо съсипва дихателната система. Вирусът предизвиква паника и хаос (а и много смърт) в Източна Азия. Но не бе „разконспириран”, а китайското правителство даде едно мъгляво обяснение, че болестта е предадена на хората от заразен хищник.
Някои проучвания обаче говорят за планирано създаване на SAPS с цел да бъде стопирано бурното икономическо развитие в района. През 2003-а няколкостотин души в Китай умират внезапно (едни и същи симптоми). Някой ще каже – малко за милиард нация (у нас по пътищата загиват толкова за година). Икономическите щети обаче са огромни – инвеститори и международни компании си събират набързо багажа. Според фирмата за икономически анализи „ J.P. Morgan ” икономиката на Азия е претърпяла щети по-големи от предизвиканите от чудовищната вълна – цунами през 2004-а. Китайците намират съмнителен фактът, че SAPS не се появява през „горещата” 2004-а, но тайни извори твърдят, че за когото е имало съмнения за носител на вируса е прибиран от полицията и моментално разстрелван.
Точният произход на ХИВ и до днес остава загадка. Една от научните теории и най-популярната е, че корените на злото идат от зелените африкански маймуни (според мен симпатични и жизнерадостни същества). Африканците, които ги имали за деликатес, яли маймунско от заразени животни и така се предала епидемията.
Не всички учени обаче са съгласни с тази теория. Някои свързват разпространението на ХИВ и СПИН в Африка и сред средите на хомосексуалистите с един съмнителен план за … генерално прочистване. Съществуват, казват те, тъмни сили, които са си свършили добре „работата”.
Но хайде да не сме само в сферата на съмненията. Има два секретни документа, които все пак излизат на бял свят. През юли 1969-а идва една „молба - предложение” за спонсорство в Щатското министерство на отбраната, което от своя страна я изпраща за обсъждане в Сената – нужни са 10 милиона долара за развитие на синтетичните биологични оръжия… Специалистът по темата във военното министерство д-р Доналд Макартър заявява в Сената: „След пот до десет години ще бъде създаден нов заразен микроорганизъм, устойчив на… терапия…”. С други думи говори за един вирус, който ще унищожава човешката имунна система.
Другият документ е свързан с… демографията в световен мащаб с цел намаляване на населението във връзка с националната защита и интересите на САЩ. Написан е през 1974-а и е обществено достояние през 1989-а. Тоест съветникът за Националната сигурност Хенри Кисинджър изглежда да намеква (или буквално да казва) – първата задача на външната ни политика е да се справи с увеличаването на населението на планетата в страните от Третия свят! Забравя обаче да каже как точно ще стане това.

ВАКСИНАЦИЯТА РАЗПРОСТРАНЯВА БОЛЕСТТА

През 1986-а иде един бум – д-р Роберт Стрекер твърди, че армията на САЩ използва ХИВ като през 1970-а „ваксинира” милиони африканци. Помощ от Запада!
ХИВ напада Америка чрез ваксиниране в здравните служби за хепатит предимно сред хомосексуалистите. След 1978-1981 в Ню Йорк, Лос Анджелис, Сан Франциско, Денвър и Чикаго AIDS стига апогея си.
Списания „Time” казва, че теорията на Стрекер „виси във въздуха”, но на друго мнение са някои медицински светила, като д-р Алън Кандуел, един от авторите на книгата „AIDS и лекарите на смъртта” (AIDS and the Doctors of Death) и прочутият д-р Роберт Гало, който първи откри и „изолира” вируса ХИВ (пак в прочутия Форт Детрик) през 1984-а.
Обвиненията, че болестта се е разпространила по грешка чрез ваксинация гръмват през февруари 2003-а. Д-р Дейвид Уйкелкуист и групата му, пишат в Международен календар за сексуално предаващи се болести и AIDS (International Journal of STD and AIDS), че само 30 на сто от случаите на заразяване със СПИН преди 1988-а са резултат на сексуално предаване и останалите са жертва на нестерилизирани спринцовки. Също както във всички съвременни затвори, където една игла я ползват десетки.
Английският вестник „The Times” поддържа твърдението на професор Майкъл Адлер, че спринцовките не могат да предизвикат такава голяма … „щета”. Той изчислява, че иглите са виновни само за 5 на сто от заразените с ХИВ. Специалистите са категорични, че ако са виновни иглите, тогава Хепатит В щеше да превземе Африка и Азия преди СПИН. Обаче AIDS удари определени групи, твърди и официалната статистика.
Д-р Бонд Грейвс казва, че AIDS е план на САЩ и СССР за изтребване на черните и хомосексуалните. Мълчалив, но много резултатен заговор!
Планът, известен и като „Програма специален вирус” се появява за първи път през 1960-а и „съгласието” да „излезе” е през 1972-а. Грейвс свързва синдромът в Персийския залив (ветераните) с AIDS, защото и в двата случая са използвани заразени вируси върху войниците, а оттам и предадени на месното население. Казва още, че и той е заразен със СПИН, но всички терапии са безполезни (според него едно израелско „учреждение” и фармацевтична фирма по проект на ционистка организация) спират нещата.
Друг доктор – Гари Глум пише в „Пълно разкритие” (Full Discolosure), че има лек за СПИН (посочва точно какъв) и добавя, че го забавят или „забравят” големите фармацевтични компании. Глум твърди, че AIDS е създаден в Колд Спринг Харбор в Ню Йорк някъде около 1978-а, от една каста на … Илюминаторите с цел унищожението на черни, жълти и хомосексуалисти.
Той каза, че AIDS може да се предаде от целувка, ухапване от комар и слюнка дори. Ако беше така, нямаше да има никой досега!
През 1987-а се появява едно лекарство срещу AIDS – AZT, но до днес не е открита панацея.
Някои пък смятат, че дългогодишните опити във фармацевтичните фирми, са много по-печеливши от самото лекарство. Същата теория важи и за вече изнамерения цяр срещу рака!?
В „Emerging Viruses: AIDS and Ebola: Nature, Accident, or International Conspiracy ” д-р Леонард Хоровиц твърди, че спонсори и откриватели на AIDS са Форт Детрик (Национална противоракова институция) дружество за лекарски проучвания Рокфелер!
Започват с помощта на мощни спонсори като „Litton Bionetics” с цел изтребване на хомосексуалистите, латиноамериканците и черните. Това е и идеята на Кисинджер, казва д-р Хоровиц, за тотално намаляне на …популацията! Казва още, че опити, свързани с рака са направени с много пуерториканци.
Пак той заявява, че след като нацистките лекари са „внесени” в САЩ с операциите Пиперклип и Шаншаин, американските данъкоплатци спонсорират идеите на д-р Менгеле за планирано масово унищожение. За пример Ебола, който буквално стопяваше плътта на жертвите.
Хоровиц смята, че Гало открива ХИВ в началото на 1970-а, обаче резултата от изследванията му е покрит. На такова мнение са и Ричи и Розалинд Тчиримута в книгата им „AIDS, Africa and Racism”. Те пишат, AIDS в Африка е предизвикан и разпространен с човешка намеса и питат защо не е наредено пълно разследване дали е лабораторно открито. Също забелязват „странна” прилика между вирусите ХИВ и Вишна…


Очаквайте продължение

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Непослушко

Непослушко

30.07.2019 | 09:39

За да добиете по-добра представа за нещата, може да изгледате филмите: 1. Краят на играта - План за глобално поробване / Endgame - Blueprint for Global Enslavement (2007) 2. Дребни пари - Един Американски преврат - Loose Change 9.11- An American Coup (2005) 3. Черни (Тъмни) тайни в Бохемската гора - Dark secrets: Inside Bohemian grove: Daniel Boone (2005) 4. The Illuminati / Илюминати (2005) - 4 филма : Илюминатите 1 - Всички конспирации без теории - The Illuminati, Vol.1 - All Conspiracy No Theory (2005) Илюминатите 2 - Антихристка конспирация - The Illuminati, Vol.2 - The Antichrist Conspiracy (2006) Илюминатите 3 - Убити от Монархията - THE ILLUMINATI Vol.3 - Murdered by the Monarchy (2007) Илюминатите 4 - Братството на Звяра - The Illuminati Vol.4: Brotherhood of the Beast (2010) 5. Какво разпръскват над света? - What in the World Are They Spraying? (2010) 6. Защо пръскат по света? (2012) - Why In The World Are They Spraying? (втора част) 7. „The Untold History of the United States“ - Неразказаната история на Съединените Щати“ / „Премълчаваната история на САЩ“ (2012-2013) 12 епизода - на Оливър Стоун 8. "Таен Космос - Илюминатското завладяване на Космоса" / Secret Space - The Illuminati Conquest of Space (2005) 9. Произходът на СПИН - The Origins of AIDS (2004) 10. Другата страна на СПИН (2004) The Other Side Of AIDS - Robin Scovill 11. Ракът - Забранените лекарства – Cancer - the Forbidden Cures (2010) 12. ВАКСИНИТЕ - ОТ ПРИКРИВАНЕ ДО КАТАСТРОФА - Vaxxed - From Cover-Up to Catastrophe (2016) 13. Shadows in motion (2009) - СПИН - Вирус създаден в лаборатория 14. "Истината за рака" / "The truth about cancer" (2014) 15. Светът според Монсанто / The World According to Monsanto (2008) и още много други.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?