Следвайте ни

Ботев поведе на Тотев с 4:1

viber icon

Мисията "Колежа" отново е възможна след 6 години мъчително чакане и страхове, че в Ботев са загубили завинаги изконния си дом. 

Идеята за изграждането на изцяло нов стадион на бул. "Източен" се роди през 2013 г., когато собственик на клуба беше Цветан Василев. Строителството започна, работата вървеше добре и за броени месеци бяха изградени конструкциите на два от секторите. След фалита на КТБ през 2014 г. обаче обектът беше замразен, а за Ботев настанаха трудни години. Бившият кмет Иван Тотев до края на мандата остана пас. Докато вдигаше луксозната офис сградата в двора на фамилния хотел "Импeриал", той не си мръдна и пръста за решаването на проблема с Колежа. Направи го новият градоначалник Здравко Димитров, който още в първите месеци след встъпването в длъжност успя да убеди премиера Бойко Борисов, че казусът "Колежа" си струва. За строежа на съоръжението държавата осигури 25 млн. лева, които няма да стигнат за завършването на обекта, но кметът Здравко Димитров е убеден, ще средства ще се намерят. 

Общината избра за изпълнител консорциум с водещ партньор ПИМК. Компанията има огромен опит в транспорта и строителството. Разполага с достатъчно техника, има собствен бетоновъзел и концесии да добив на инертни материали. А като истински ботевист, един от собствениците Илиян Филипов е гарант, че строителството ще върви гладко, бързо и на възможно най-ниската цена. И го показа с действия - още в първия месец "Колежа" се превърна в огромна строителна площадка, а по броя на крановете спрямо близкия терен, в който фамилията на бившия кмет вдига луксозния комплекс "Каменица Парк", Ботев поведе на Тотев с 4:1. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (26)

Магистрат до бай Ставри

Магистрат до бай Ставри

10.01.2021 | 16:13

Тотев ще е първият.На тоя озлобен от грабежи и несправедливости народ му трябва изкупителна жертва.и това ще бъде маминия. От простотията си беше прекалено алчен,нагъл и остави много следи.Освен това за разлика от големите акули е лесен за осъждане и тогава бай Ставри е твой да го превъзпитаваш и му се наслаждаваш поне за 20тина годинки

Отговори
16 4
бай Ставри

бай Ставри

10.01.2021 | 15:24

Спрете да плюете по Тотев, безсмислено е. Зад него стоят и стояха мощни хора, той е тяхна функция. Опита се в началото на втория си мандат да ги финтира, за общите им проекти и отчисленията, които трябва да прави, но набързо с Цацата го вкараха в правия път. Та забравете за Тотев. Няма наказан човек у нас, който е откраднал стотици милиони, няма и да има.

Отговори
7 4
Неутрален

Неутрален

10.01.2021 | 13:10

Интересно е колко от откраднатите пари на Пловдив и пловдичани , Тотев даде на Цветан Цветанов, за да му гарантира той да печели всички важни битки за Пловдив, когато и двамата бяха във властта и Цветанов построи апартамента си с асансьор до него.

Отговори
7 2
Филип Симеонов

Филип Симеонов

10.01.2021 | 08:59

Не е за вярване как има още хора ,катоДжамбазова да вярват в един негодник ограбил града си и нас самите и да се превърне в олигарх с нашите пари.Докато има такова овчедушие сред някой от нас България няма да мръдне и качка напред и ще продължи да копае дъното.Затова сме били и 500 години роби на това дивашко племе турците.

Отговори
6 3
Капка Джамбазова

Капка Джамбазова

09.01.2021 | 20:34

Тотев беше най-успешният кмет на Пловдив след Втората световна война. И на двата вота гласувах за него а след това за Зико. Учудващо е упорството с което ни се натрапват лъжи и неверни твърдения за Иван Тотев.

Отговори
8 15
До Джамбазова.В БГ винаги ще има наивни хора

До Джамбазова.В БГ винаги ще има наивни хора

09.01.2021 | 20:56

Значи си гласувала за най-големият крадец в 8 хилядната история на града .За такава самоотверженост поне едно апартаментче подсигури ли ти в новия квартал,който строи в центъра.Ще ти подсигури на върба в петък.Един клептоман ,като него е свикнал да взема,не да дава.Но в Бг винаги е имало наивни хора.Затова още дълго време ще е страна на крадци ,мошеници и мафиоти

Отговори
14 5
Венко!

Венко!

10.01.2021 | 17:34

Ако става въпрос, кой е по-по- най от крадците бивши кметове на Пловдив, то този екземпляр наречен Мамения на името на майка му Роза, приятелка на Менда е най-бруталния, нагъл, безпардонен крадец, бивш кмет на Пловдив! Този още когато е учил в Автото е наречен от неговите съученици Ваньо ТЪПОТО! Пред очите на цяла България и институциите, това голямо НИЩО, ТЪПОТО открадна най-нагло 20мил.от Тр. Проект, 50мил.от Колодрума, 2мил.от Зоопарка, 12мил.от Ц. Симеоновата градина....! В момента всички знаят, че той е нагъл крадец но са го оставили и той си строи Каменица и хотелите и не му пука! А защо е така, отговора се чака от Гл. Прокурор!

Отговори
8 3
Ботевист

Ботевист

09.01.2021 | 20:04

Какво я гледаш тая седалка бе тъпир крадлив.Даде луди наши пари за седалки ,които за нищо не стават.Ама тебе само комисионните те интересуваха отрепко жалка.Айде сега бъди така добър да ни върнеш парите в общината и си взимай. Кирливите седалки.

Отговори
11 5
Сик

Сик

09.01.2021 | 17:51

Не мога да разбера това овчедушие на пловдивчани. Тотев строи с откраднатите от пловдивчани пари не къде да е, а в самия център на града, и даже не си е направил труда да ги пере другаде, а никой не протестира. Навремето през 1919 г. един крадлив кмет да му разрушили къщата с голи ръце и са го вкарали в затвора.

Отговори
17 5
Нали

Нали

09.01.2021 | 17:57

И аз се чудя, защо не му разрушят къщата на Славчо Атанасов с голи ръце и не го вкарат в затвора!

Отговори
5 8
Тотев-нали да те светнем

Тотев-нали да те светнем

09.01.2021 | 19:06

Защото тотев къщата на Славчо Атанасов е строена през 1992 година,15 години преди да стане кмет на Пловдир ,но и тя мина на проверка инициирана от теб и приятелчето ти цецо апартаментите.пак си се натряскал и надрусал да дращиш такива глупости.Спри да се излагаш.Алкохола и коката няма да те доведат до нищо.За жалост си тръгнал по пътя на баща си бай Борис от ДАПА.

Отговори
9 4
Нали

Нали

09.01.2021 | 20:28

А кражбите и корупцията му по време на кметуването му? Най-малко 300 милиона задигна от хората това карловско мекере! Добре, че беше Тотев да изправи града след него, че Пловдив беше заприличал на западнал ориенталски квартал от зулумите му заедно с Гочито Гергов!

Отговори
6 7
Тотев-нали,пак дрънкаш глупости

Тотев-нали,пак дрънкаш глупости

09.01.2021 | 20:42

Тотев, изтрещял си напълно.Нали цялата държава беше ваша.Нали му направихте 198 ревизии,рекорд в световната история ....и накрая НИЩО.А на тебе тотка за 8 години колко ревизии ти направиха ....2 ,не май бяха 3.Ама ти остана в историята на Пловдив ,като най _крадливият кметски наместник за 8хиляди история на града.Мазъка ти вече е пихтия от алкохол и дрога.Превърна се в клоун.Трябва незабавно да се лекуваш.Въпреки, че си гад ,жал ни е за теб.

Отговори
9 3
Бай Ставри

Бай Ставри

09.01.2021 | 15:55

Никакъв спасител не е Зико. Напротив, съучастник е в поредната далавера тип Иван Тотев. Първоначална цена на стадиона - 25 милиона, лично Зико ги докладва толкова на Бат Бойко. След това се намеси "нашата" строителна фирма, която впоследствие спечели поръчката и цената изведнъж скочи на почти 50 милиона. Схема за яко крадене е това, ами дано налеят поне бетона по трибуните, та да може да се играе. Че цял стадион няма да има е ясно.

Отговори
12 5
Венко!

Венко!

10.01.2021 | 17:39

Някой от истинските пловдивчани, вярвал ли е че новия кмет ще промени нещо! НЕ разбира се! Те са от едно крадливо котоло, това на герберастите! Тези, които дойдоха случайно на власт крадат и със задниците си! Те знаят, пе тази идилия скоро ше приключи и крадат като за световно!

Отговори
3 4
Ковидчо:

Ковидчо:

09.01.2021 | 15:51

Мине, не мине седмица и Марица се изсерaт по Тотев!

Отговори
7 7
Мама Роза!

Мама Роза!

09.01.2021 | 14:51

Само с приказки вече няма да мине!От утре за всички нанесени на Пловдив щети от лицето Тотев,майка Му,Менда и покровителствани от Б.Б. ,ако гл.прокурор и специализираната прокуратура и КПКОНПИ не влеьнат в Ипериал и не ги арестуват публично за откраднатите над 200мил.лв от Тр.проект,Колодрума,Зоопарка,Ц.Симеоновата градина ....,,и т.н.Тази партия на изборите ще е пета политическа сила ,след БСП /без Гергов/,Тютюков,БЗНС на Търев,Съюза на Данито,СДС и др.!На всяко ,угоено животно му идва Коледата!

Отговори
18 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?