Зам-кметът Кацарски: Паднали са едни въжета, питайте директора

Димитър КАЦАРСКИ, заместник кмет на Пловдив, кометрира пред Марица причините за инцидента в Дома на културата "Борис Христов", при който пострадаха трима сценични работници и по чудо няма жертви.

 

-  Г-н Кацарски, падна чига върху главите на сценичните работници в Градския дом на културата седлмица, след като получи Аткт 16. Как ще коментирате случая?

- Нямам коментар.

- Как така?

- Много ясно, че няма как да имам коментар. Има разследващи екипи, полицията е там на мястото, когато излязат със становище, ще разберем.

- “Марица” алармира преди месец, че сцената не е обезопасена. Защо не взехте мерки?

- Това е ваше мнение.

- А вашето мнение какво е?

- Има разрешителни. Всички проверки минаха. Така че...

- Какво така че...?

- Всичко е наред. Какво е възникнало сега, не мога да кажа. Полицията прави проверка.

- Нали сте били на мястото на инцидента, какво видяхте?

- Едни въжета са се развили. Не мога да кажа нищо повече.

- Вие омаловажавате проблема?

-  Техни специалисти са предали на нашите...

- Чии специалисти?

-  На изпълнителя и нашите хора, назначени в техническите служби в Дома.

- Проверени ли бяха всички технически съоръжения от специалисти, преди да влязат живи хора и да работят там?

- Естествено.

- Кога бяха направени тези технически проби? Сградата получи Акт 16 скорострелно, кога намерихте време за тези проби?

- Питайте директора на Дома. Той е отговорно лице.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
19 коментара
от Операта

от Операта

18.09.2013 | 09:33

Защо ни пуснахте в залата на дома да свирим цяла седмица и да правим не един а два концерта в края на април, за да открием официално!!! дома на културата? \"- Проверени ли бяха всички технически съоръжения от специалисти, преди да влязат живи хора и да работят там?\n- Естествено.\" ... Как не ви е срам!

Отговори
0 0
НЕЛИ

НЕЛИ

17.09.2013 | 18:41

МАРИЦА , ЗАЩО ПАК СКРИХТЕ ЛЮБИМЕЦА СИ МАМИНИЯ И ПАК ИЗТУПАНИХТЕ КАЦАРЧЕТО . ЗАЩО НЕ НАБАРАХТЕ КРАДЛИВ ВАНЬО . АКО НАВРЕМЕТО ТОЗИ ГАФ БЕШЕ НАПРАВИЛ СЛАВЧО , ЩЯХТЕ ДА ГО РАЗКЪСАТЕ

Отговори
0 0
Сергей

Сергей

17.09.2013 | 12:58

Той Кацарски си пее неговата песен..То си имаше всички \"разрешителни\" и \"проверки\" и като къртеха незаконно скалите на Бунарджика, после и за Симеоновата Градина така си имат всичките работи, ама все излизат незаконни! Корумпирани *oвна!

Отговори
0 0
Иван К.

Иван К.

17.09.2013 | 10:30

Уважаеми ПЛОВДИВЧАНИ , вземете се в ръце !!! Бъдете ЕДИННИ и с общи усилия да премахнем тази вредна за ГРАДА НИ клика начело с тази пародия на Кмет , лицето Иван Тотев. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ , ПЛОВДИВЧАНИ . Сякаш Ви е много приятно и Ви става хубаво да сте постоянно ЛЪГАНИ. ДОКОГА ?????????????????????????? И моля - НЕ МИ ИЗТРИВАЙТЕ коментара за пореден път.

Отговори
0 0
P. Нанев

P. Нанев

17.09.2013 | 08:42

До Краят идва!\n\nЗа ТЕБЕ краят наистина е дошъл! Ще ти спре пйсмейкъра от злоба! Нещастна и никому ненужна анонимна мижитурка !!!

Отговори
0 0
Краят идва!

Краят идва!

17.09.2013 | 07:24

А бе Кацарски, нищожество беше и такъв си остана!Вкарваш в Общ. съвет предложения,от които на прочит нищо не става ясно - къде се намират ,за какво ще се използват и т.н. След това изнудвате по търгавете хората,като им пращата някой ваш човек да им иска стотици хиляди левове, за да не(те пък как разбраха за какво става дума???) учавстват в търговенте!Две години играхте тези изнудвачески игри. И сега припървият сериозен случай - се провалихте! Ето момента прокуратура, полиция,инспекции и всички останали огтговорни институци си кажат думата. И дори да излъжат те- Пловдивчани вече знаят,Вие сте най нещастното управление на града! ОСТАВКА или ШУТ!

Отговори
0 0
Пешо Димитров

Пешо Димитров

16.09.2013 | 23:47

Механик, сам се опровергаваш. Като няма човешка грешка, има грешка на тези, дето проверяват, подписват и отговарят. Маминия е собственик, значи отговаря за обекта.

Отговори
0 0
Мръсници

Мръсници

16.09.2013 | 22:57

Тоя дом още от времето на Чомаков, после веселата Здравка-данка к.. Бая парички прибра, стигна недосегаема цифра в милиони ремонта на синдикалния, Кацарски и ти намаза и ето резултата от толкова крадене

Отговори
0 0
Механик

Механик

16.09.2013 | 22:42

време за размисъл: \"А не мислите ли , че някой от постоянните злобари и мрънкачи, не го е спретнал този номер, за да се опорочи всичко хубаво което се осъществи в последните години ? Съвсем прав е г-н Кацарски. Има си полиция и следствие.\" Не може една механична чига ей така да падне. Ако беше ръчна можеше да има елемента на човешката грешка или съботаж. Според мен това си е чисто техническо недоглеждане.

Отговори
0 0
ерамян

ерамян

16.09.2013 | 20:56

мамин дай интервю само за марица дъртата рускиня йеремиева ще ти лъсне имиджа . ще излезе ,че нищо не е станало и си герой .

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?