4020

Светлана Тилкова-Алена: Удрят ни порои, а след това - четиринайсетгодишната суша

 

- Г-жо Тилкова, пред какви най-сериозни рискове е изправена Европа? Има ли опасност от мащабни природни катаклизми, епидемии през 2024 година? 

- Природните катаклизми са естествено природно състояние, разбира се,  случващо се по-често заради начина на живот на човека. Земетресенията са присъщи на характера на планетата, тъй че и от тях ще има  в изобилие, слава богу, че преобладаващото количество са слаби и уловими единствено от сеизмичните станции. Дали Европа е заплашена от разрушително земетресение, не знам. Хиляди пъти съм казвала, че астрологията не разполага с изчислителен апарат за предсказване на земетръси.  

Нептун продължава да властва в Риби и да ни изненадва със засуха, зной и все по-високи температури, които ще се редуват с опустошителни всепомитащи водни стихии. Така ще е до април 2025 г., когато настъпва времето на четиринайсетгодишната суша. От няколко години постоянно предупреждавам за предстоящата суша, но никой от управляващите, които и да са те, не обръща внимание на думите ми, а в България над 80% от питейната вода се губи по тръбопроводите. От лятото на 2025 година пак народът ще страда от унищожително безводие, високи температури и пожари. Тогава сигурно пак ще проклинаме злата си ​съдба, но ще си мълчим гузно за инертното си безхаберие, заради което няма да сме се подсигурили с достатъчно вода за нормално битие, за селското стопанство и предприятията. 

Сушата ще се случи в мандата на сега избраните кметове, включително кмета на Пловдив. Да се подготвят! 

Това, за което предупреждавам, ще се случи в мандата на сега избраните кметове, включително кмета на Пловдив. Имат ли желание да са полезни на съгражданите си, отсега да се подготвят.

За порои и наводнения трябва да сме подготвени през януари, февруари, март, април, май, когато поройните дъждове ще носят и зарази.

През юли здравето на мнозина е податливо на зарази, инфекции и алергични реакции заради некачествена храна и замърсена питейна вода.

- Ще се промени ли драстично Европа след изборите за Европарламент?

- Ако не бъде организирана някаква глобална измама, отговорът е положителен, с надеждата да не се отиде в националистични крайности като ответ на противоестествения либерализъм, насаждан в държавите от ЕС. Той нарушава равновесната житейска философия на човека като Божие творение и последваща еволюция. Всяка крайност, рано или късно, зависи с колко насилие или пари е налагана, среща противодействие и настъпва задължителният й край.  

- Има ли шанс да приключи войната в Украйна?  Има ли опасност от разрастване на конфликта?

- И на теория, и на практика шанс има. Всяка война има край.

Имаше реален шанс войната в Украйна да е приключила шест месеца след началото <210>. Стотици хиляди животи щяха да са спасени, Украйна нямаше да се превърне в кървав полигон, на който САЩ, ЕС, Великобритания и провокираният от Запада агресор Русия да си мерят стратегиите и тактиките в реална война. В резултат на това държавата и каквото е останало от нея ще се възстановява с десетилетия. Изходът на тази война е ясен от първия й ден.

Европа ще се промени драстично след изборите за Европарламент, дано не се отиде в националистични крайности

Преди девет години, на 1 февруари 2014-а,  в астрологичната си прогноза бях категорична, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата. Осем години по-късно астрологичното ми тълкуване беше факт.

На 24 февруари 2022 г. започна „специалната военна операция“ на Русия  и този ден е краят на Украйна, каквато я познавахме дотогава. Планетарните аспекти бяха категорични: колкото и висока цена да плати Русия, през колкото изпитания и страдания да премине руското общество, крайната победа ще е за Русия. Това не може да се избегне, колкото и оръжия да дават Западът и САЩ на Украйна.

Човешката скотобойна можеше да се избегне, но глобалният политически интерес диктува смърт.

Преди девет години много упреци и заплахи чух, при това от българи, как може да говоря такива несъстоятелности. Твърде агресивно ме „просветляваха“ и заклеймяваха, че победата ще е за Украйна, а Русия е колос на глинени крака и „ние“, разбирай евро-атлантиците, което понятие в България народът започва да възприема като символ на родоотстъпничество, ще им покажем на руснаците какво значи военна мощ. Но забравяха тези самопромили се мозъци, повечето от които дори  в казарма не бяха ходили,  че българската военна мощ от времето на социализма и преди него е минало невъзвратимо.

Как да просветлиш предубедения, че планетите не се интересуват от неговата сервилна политкоректност. Звездните аспекти имат недвусмислено тълкуване, дали на мен или някой друг не му харесва, е без значение.

Украйна губи войната, а ЕС и САЩ се чудят как да излязат от това военно блато. Предрекох го още в 2014-а

Днес вече на всички, не само на военните анализатори, е ясно, че Украйна не само е загубила войната, ЕС и САЩ се чудят как да излязат от това военно блато, Украйна е загубила около 25% от територията си. Само на великите ни родни политици не им стана ясно, че са от губещата страна, и хем продължават да дават военна помощ, хем отсега да си знаят, че няма да участват във възстановяването на Украйна. Лакеите никой не ги обича, каквито и благодарности да изрича. 

- Как ще се развие конфликтът между Израел и Хамас в Близкия изток? 

- Не съм правила астрологични изчисления за конфликта в Газа, твърде много са факторите, много назад в историята трябва да се върна, а  от любопитство няма да губя време. А и този конфликт няма да е последният, а ще е един от многото, докато не се създаде държава Палестина. Дотогава ще е все омраза, нетърпимост, агресия, ежедневна смърт от двете страни. Да, в един момент ще бъде потушен, до следващото си избухване, което може да бъде много по- унищожително.

- Има ли опасност от активиране на нови военни зони и  масова миграция към Европа?  

- Европа отдавна осъзна каква вреда причини Меркел на държавите от Европейския съюз с неразбираемото си гостоприемство към мигрантите. Акостиралите на 11 септември 2013-а в Хамбург първи 107 мигранти сякаш отвориха кутията на Пандора, от която се изсипаха орди, лелеещи за добър живот, но в преобладаващата си част негодни да се приобщят към европейските нрави, труд, култура.

Путин ще е новият стар президент, очевидно знае как да се възползва от подкрепата на планетите 

В подробния хороскоп, който направих тогава, преди десет години, предупредих за огромен проблем, който мигрантите ще създадат на Германия и Европа. Казах си мнението и в Германия, но не бях чута. Приповдигнатото настроение беше обхванало мнозина, които вярваха, че мигрантите ще решат проблема с липсващата работна ръка там. Но дълбоко грешаха. 

Европа много пострада от тълпите мигранти, които пренесоха своя начин на живот, а не се приобщиха, и затова постепенно политическият пейзаж ще се оцвети в десни и консервативни краски. Склонна съм да мисля, че след изборите за Европарламент догодина, официалната политика на Европейската комисия ще претърпи голяма дясна промяна.

- Ще има ли Русия нов президент, или Путин ще остане на власт и след изборите през март?

- За този въпрос не е необходима астрологична прогноза. Владимир Путин ще е новият стар президент на Русия. Изборите започват на 15 март и ще приключат на 17 март  2024 г. Изборите са в година на стабилизация за него, на установен и спазван ред, нищо че пак бил нещо като диктатура. Март е месец на приключване на всичко изживяло времето си, натоварен с емоции, начало на стабилизация. Този президент очевидно знае как да се възползва от подкрепата на планетите. 

- Ще се върне ли Доналд Тръмп в Белия дом?  

- Връщането на Доналд Тръмп на президентския пост в САЩ е мечта за мнозинството от хората, за които мирът и личното благоденствие са предпочитани пред безсмислените войни на САЩ, разпалвани в трети страни, за да се вреди на хипотетичен враг, в който  Байдън се е фиксирал. Ще ми се да вярвам, че вече дори той е осъзнал, че Русия печели войната и тези над седемдесет милиарда военна помощ от САЩ на Украйна са хвърлени на вятъра, вместо да бъдат използвани за благото на американския народ.

Тръмп е в своя година на ново начало, изключително добра за него в надпреварата за президентския пост 

По време на изборите Доналд Тръмп е в своя година на ново начало, изключително добра и обнадеждаваща го в надпреварата за президентския пост. Звездите му помагат и са на негова страна. 

Оцени новината

Оцени новината
3.3/5 от 14 оценки
3.3/5 от 14 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
40 коментара
Некой

Некой

17.01.2024 | 16:13

руска мишка

Отговори
5 1
Мараба,

Мараба,

15.01.2024 | 17:59

Fucking f-aggot!

Отговори
1 0
пловдивчанин

пловдивчанин

15.01.2024 | 08:55

Тази руска пачавура кат я видиш ти омеква - ** сърцето

Отговори
13 4
пловдив

пловдив

15.01.2024 | 08:50

Тази не се ли казваше Светлана Бутилкова -Червена ,а сега се представя като Светлана Тилкова Алена И тази е четрихилядница ай парица ай царица ти мая хубавица! Ех раз еще раз.

Отговори
11 4
Нахална

Нахална

15.01.2024 | 01:43

Пач@вра!

Отговори
17 4
Юрката

Юрката

14.01.2024 | 21:50

Все едно слушам простотиите на Кашпировски отпреди време, ама тая е по-лукава, защото вкарва и политика в ментарджийството си!

Отговори
20 3
Швейк

Швейк

14.01.2024 | 20:21

Тази отдавна е загубила връзка с кораба майка!

Отговори
21 3
Фанфан Лалето

Фанфан Лалето

14.01.2024 | 19:38

Мъж да не помиришеш до края на дните си за ужасиите които ръсиш

Отговори
18 6
ДЖО БАНАНА

ДЖО БАНАНА

14.01.2024 | 18:18

ВИЖДАМ ГОЛЕМИЯ РЕВ НА ФАШИСКИТЕ ГАДОВЕ

Отговори
5 16
ДЖИНА

ДЖИНА

14.01.2024 | 18:15

ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ НА ТАЗИ ЖЕНА, И БРАВО НА МАРИЦА ВЪПРЕКИ ЖЕСТОЛАТА ЦЕНЗУРА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО

Отговори
8 20

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?