Следвайте ни

ШАШМА: Ние сме подведените!

Този образ е измамил и ЮНЕСКО, твърди Дилян Димитров.

viber icon

- Г-н Димитров, как ще коментирате, че сте опитали да издействате средства от Общинския съвет за благотворителен концерт в „Колодрума” с фалшив документ?

-Документите, които сме предоставени на общинска сесия, са предоставени от Венцислав Манчовски, който подведе нашата фондация, като се обяви за представител на ЮНЕСКО за България. Не подвеждаме ние, а ние сме подведените. Доколкото разбирам и от ЮНЕСКО, това е човек, който е бил стажант там, работил е в тази сфера, има и добри познания по законовите положения. Съответно той в неделя ни праща документ, с който дава съгласието си, че ще ни подкрепи. Този, същият образ, е измамил и ЮНЕСКО.

-А вие как се свързахте с него?

-Свърза ни Сергей Димитров, който е бивш възпитаник на домовете. Ще Ви дам координати и на двамата. Много съм ядосан.

-Вие също твърдяхте, че сте възпитаник на Родопския пансион, само че директорката Стамена Стоянова отрича да сте били настаняван някога там.

-Стамена Стоянова не може да отрича, че съм раснал в Родопски пансион, след като тази крадла ме изгони, като навърших 18 г., и ме прати в социално учебно заведение „Св. Георги”, макар че не бях за това училище.

-Обикаляте институциите, спрягайки имената на известни личности, включително Цветан Цветанов. Поствате снимки със София Маринова и Янка Такева. Не става ли въпрос за злоупотреба с влияние на известни хора, чийто авторитет се опитвате да използвате за свои цели?

-Не. Лични срещи съм имал с тях, защото те работиха по предния ни проект. През май имахме концерт в зала „Арена Армеец”. Там имаше доста известни личности, които аз поканих да присъстват и да допринесат за нашия проект с една песен или с няколко песни. С всички изпълнители съм се виждал и съм ги приканвал да правят клипове, които качвахме в социалните мрежи, за да дойдат повече хора.
-Комплекс „Св. Георги”, за който събирате пари, се разграничава от акцията ви в негова помощ и от концерта. Дори е забранено на екипа да вдига телефона и да разговаря с вас. Защо?

При този въпрос Дилян Димитров затвори телефона.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?