Следвайте ни

Плевнелиев: Ако Деси реши да се занимава с политика, няма да я спирам

viber icon

Със съпругата ми даряваме за 2 бебета инвитро, учредяваме годишна стипендия за Американския университет и договорихме инициативи с българите в чужбина като менторски часове и хъб за BG иновации в САЩ, казва президентът Плевнелиев пред "24 часа".

Човек остава в историята не с това, което е взел, а с това, което е дал

В Бавария ни казват “слънчевата двойка” - искаха и да ни оженят с гледка към Бранденбургската врата, а в Китай сме love story

Скоро натоварих в един ван 4 деца, тъща, която е като немски възпитаник, и куче и така с Деси отидохме до Гърция. Незабравимо!

С президента на републиката в периода 2012-2017 г. разговаря КРИСТИНА КРЪСТЕВА

- Г-н Плевнелиев, отпразнувахте рождения си ден във вторник с най-близките си приятели и ги помолихте да не носят подаръци, а тези пари да ги пуснат като дарение за един нов живот.

- Да. 5950 лв. се събраха. Ние с Деси ще додадем още 4050 лв., за да станат общо 10 000 лв., така че да дадем надежда за две бебенца, които да ощастливят две семейства. Ще изберем такива, които нямат право на повече опити инвитро, финансирани от държавата. Защото ние познаваме и хора, при които и трите опита не са успели и продължават да се борят. Имаме приятели, които в Англия 12 г. се бориха, платиха невероятни пари - не успяха там. Дойдоха тук и тук, на родна земя, им се роди едно прекрасно бебенце. На много напреднала възраст бяха те, мои приятели... Дори си мисля и се надявам, понеже много често при подобни процедури се раждат близнаци, че освен че ще дадем надежда на две семейства, ако се даде живот не на едно, а на повече бебенца, ще бъдем най-щастливите на света.

Деси ще работи с фондация “Искам бебе”, която ще намери процедура, за да се прецени кои са най-нуждаещите се, които нямат друга възможност. Искаме да помогнем на бедни хора в нужда - да не спират да се борят, да мечтаят за бебе.

Още четете ТУК

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Albert

18.05.2019 | 17:27

DESA TAPA KURVA SAMO GASHTITE MOJE DA SI SVALIA

Отговори
3 1

18.05.2019 | 11:06

Деса има акъл единствено да си надява и сваля гащичките.

Отговори
4 1

сакън

18.05.2019 | 09:41

сакън нека не почва.Иваве една Деса Простакеса-не ни трябва втора.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?