Нумерологът Нели Колева: Задава се нов мъчителен преход като през 1990-а

За Борисов 2021-ва е свързана с радикална промяна, за Слави се очертава водеща роля

С лявата коалиция Жан Виденов може да се превърне в обединител, да събере съмишленици

 

- Инж. Колева, каква година е 2021-ва според нумерологията?

- Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на много трансформации. Годината е под влиянието на Меркурий, който управлява и социалните дейности в обществото. Под действието на цифра 5, която в астрологията отговаря на Меркурий, човек е методичен, последователен в постъпките си, иска да се усъвършенства, да напредва. В доста астрологични позиции Меркурий може да има отношение към властта. В добрия, позитивен смисъл петицата  „протяга ръка“ към нуждаещите се, не е безразлична към страданието.

При негативни влияние на цифра 5 хората стигат до импулсивни действия и празни обещания. Вибрация 5 обикновено търси разнообразието, удобствата, също може да бъде нетърпелива, взискателна и много претенциозна.

- Какъв анализ правите за датата на предсрочните парламентарни избори 11 юли? 

-  11.07.2021 година дава редуцирано нумерологично число 41=5. Тази вибрация носи трудности при търсене на единомислие от различните политически формации. Тя има Сатурново влияние, свързана е с ред, закон, дисциплина, поставя нови правила пред хората. Може да има много спънки, пререкания, влизане в спорове, конфликти, докато се стигне до съглашение. За обединяването е наложително да се правят компромиси от участващите.

Тенденцията е за видимо неспокойна 2021 година в политически аспект.

- Да очакваме ли, че изборите на 11 юли 2021 г. ще доведат до по-стабилен 46-и парламент, който да успее да състави кабинет?

- Хороскопи на много лидери сочат промяна, което води до бърза трансформация в политическия живот на България. Тези хороскопи влизат в дисхармония с голям космичен цикъл, което трае до 2029 година. Промяната е съдбовно предопределена.

От нумерологична гледна точка направените анализи на нумерологични карти /портрет/ на повечето лидери на партии и коалиции доста ясно сочат, че следващото Народно събрание трудно може да изкара своя пълен мандат.

Според нумерологията и астрологията през юли и август, съответно 07 и 08 месец - има малко по-добра тенденция относно съставяне на кабинет, в съпоставка с предишната дата на изборите - 4 април. Обединяване като тенденция при съставяне на кабинет - неспокойни са летните месеци за доста лидери както от партия ГЕРБ, така и на други водачи; това се отнася и за първата декада на 08 месец.

Предстоят неразбирателства както при съставяне на кабинет, така и в парламента. 

Независимо от шарения 46-и парламент, който предстои да бъде избран, желателно е да има диалог между всички участващи партии. Но участниците в 46-ото Народно събрание трудно ще намират „общ език“.

- Добра ли е датата 11 юли и като цяло годината 2021. за  Бойко Борисов? Предполага ли  отново първо място за ГЕРБ? 

- Много от хороскопите на лидерите, респективно на партиите, не са в унисон с произтичащите събития през 2021-ва. На предстоящите избори ГЕРБ по-трудно може да запази лидерското място като първа политическа сила. Г- н Борисов и ГЕРБ имат засилено влияние едва през месец 07, на прага на изборната дата. Резултатите са със затихваща стойност.

Според редица нумерологични, астрологични показатели, годината 2021-ва, както е видно и от краткия живот на 45-ото Народно събрание, вещае трансформации в политическия живот на страната, в много партии има хаос. Тази година предвещава дълбока промяна, която ще има последици през следващите 9 години. Това е космичен цикъл и касае периода до 2029 година.

За господин Борисов 2021-ва е свързана с трансформация, това е радикална и дълбока промяна. Тези реорганизации, реформи са през цялата година, както през 07 и 08 месец на годината, така продължават и през 2-то полугодие на 2021 г.

- Дават ли шанс числата на партията "Има такъв народ" на Слави Трифонов да стане първа сила?

- От астрологична гледна точка, композитната, рождена карта на Слави Трифонов сочи още позитиви - през идните месеци на 2021-ва, за датата 11.07.2021 г. на насрочените нови парламентарни избори.

Партията „Има такъв народ“ и Слави Трифонов имат водеща роля от 07, 08, 09 месец 2021 г.

И в същото време Слави продължава да ‚държи ключа към властта“. Това е отчетливо изразено от месец 10 /октомври/ 2021 година.

- Какво сочат числата за БСП - ще се срине ли още или ще успее да се мобилизира партията с Корнелия Нинова начело?  

- Според астрологичните характеристики на г-жа Нинова, през месец 07, юли, 2021-ва за БСП има по-добра тенденция и може да получи по-голямо доверие от своите избиратели. Пред БСП ще стои задачата да  обедини, консолидира някои политически партии в следващото Народно събрание.

- Има ли шанс новата лява формация около Жан Виденов да стане част от следващия парламент в коалиция с други леви партии?

- Нумерологични анализи сочат, че Жан Виденов с лявата коалиция може да се превърне в обединител, да събере съмишленици, също да има решаваща роля като нова лява партия. Ала това е на един по-късен етап - през последните месеци на есента и зимата на 2021-ва, и по-видимо след пролетта на 2022 година.

- Демократична България очаква по-висок резултат на следващите избори - дават ли <210> този шанс числата?

- Според нумерологията рождената карта на съпредседателя на ДБ г-н Христо Иванов сочи активност и стремеж към промяна - както в рамките на 2021-ва, така и през цялата 2022 година.

За Христо Иванов и другия съпредседател и лидер на ДСБ ген. Атанасов, според рождените характеристики - времето оказва позитивно влияние, макар и неголямо, различно от очакванията. Партията има своята важност, запазва въздействие сред избирателите.

- Ще влезе ли  Мая Манолова в следващия парламент? 

- Мая Манолова е в благодатни нумерологични, астрологични характеристики през цялата 2021 година. Това не означава на всяка цена добър резултат на предстоящите избори. Рождената карта, хороскоп на г-жа Манолова сочи разминаване между желания, очаквания и реални резултати.

През по-голяма част от 2021 г.  пред г-жа Манолова се разкрива приказният свят на звездите /образно погледнато/. Това е така, тъй като г-жа Манолова има нумерологично въздействие на ‚двойната“ петица от действието на редуцираната година и спрямо нейната Лична година. Тенденцията е да се намира близо до властта и да е доста често в „светлината на прожекторите“.

От астрологична гледна точка отслабва влиянието на партията на ДПС и Мустафа Карадайъ. Тя няма да играе ролята на балансьор.

- Каква политическа ситуация ни очаква следващата година?

- През погледа на нумерологията, както на астрологията, към момента и в периода до края не само на 2021 година, но и през цялата 2022 година, България се намира във „време на преход“ и дълбока трансформация, подобно на времето през 1990-1991-1992 година. Тази политическа промяна е видимо мъчителна и по-бавно случваща се в съпоставка със събитията преди 30 години.

 

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ - София, специалност "Изчислителна техника". Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология - „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“. „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „САДОХА НЕЛИ КОЛЕВА“ - нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки - нумерология, астрология и кабала. Нели Колева провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти - биополева живопис. Картините са носител на космична и ангелска енергия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
14 коментара
Кошмаролог

Кошмаролог

18.05.2021 | 06:54

Светът навлезе в ерата на знанието, топ експертизата, проектите, на топ продукти и уникален сървис. Изоставането ни от новото време ще е фатално. Наместо интелигентност, интелектуална, емоционална, се обсъжда дали подлият прост, страхлив и отмъстителен Борисов още ще ни води в собствения ад

Отговори
6 7
Валл

Валл

15.05.2021 | 23:26

Не мога да повярвам,че ни занимавате с подобни луди лелки,лошото е,че има още по луди които им вярват...

Отговори
9 0
Ехаааа

Ехаааа

15.05.2021 | 17:11

Някои партии започнаха вече и нумеролози да си поръчват...!!!

Отговори
17 0
Въх

Въх

15.05.2021 | 17:03

Няма,няма и някой се сети,че нещо дето стане и баба им ванга го предрекла...Имаше една "пророчица"дето цифрите и звездите и казали,че Тръмп пак ще е президент...Забравихте ли я тая,та сега ни натресвате нови откачалки?

Отговори
12 1
аз само за малко!

аз само за малко!

15.05.2021 | 17:03

Може би не знаете каква ша_шма е въпросната нумерология, но да знаете, че срещу една нумероложка Ея, дето била голямата любов на Милен Цветков, е заведено съдебно дело, понеже объркала живота на някакво семейство с "прогнозите" си! А на тоя ва_мпир как да му вярва човек, та ние не знаем дали Славчо е жив и кой му пише постовете! Очевидно дамата с размазаното червило е от породата, които трудно стават от масата!

Отговори
14 0
НИКИ

НИКИ

15.05.2021 | 16:37

МАРИЦА Е ИНТЕЛИГЕНТНА МЕДИЯ. СМЕШНО Е ДА ДАВАТЕ ГЛАСНОСТ НА ПСЕВДОГАДАТЕЛИ. ЖЕНАТА Е МОЖЕ БИ СПОСОБЕН ИНЖЕНЕР, НО И КУЦА НОМЕРУЛОГИЯТА ,КОЯТО МИ Е ХОБИ. СТИГА С ТАКИВА ПСЕВДОПРОРОЦИ, КОИТО ВЕЩАЯТ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НА ПРООЛИГАРХИЧНИ ПАРТИИ! ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО ПАК ЩЕ СА МНОЗИНСТВО, ТАКА Е В ДЕМОКРАЦИИТЕ,А ВИНАГИ Е ИМАЛО ПАРТИИ-ЕДНОДНЕВКИ, ПОДЧИНЕНИ НА ФИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ!

Отговори
17 2
недим ходжа

недим ходжа

15.05.2021 | 16:35

дати се изсерем в устата

Отговори
8 6
Анонимен

Анонимен

15.05.2021 | 16:33

Ти да видиш. И нумеролозите са на страната на новото ОФ. С тези чудесни карти, а нямат топки за правителство. Сега чакаме 7,8,9 и т.н месеци.

Отговори
15 2
obratno pisane

obratno pisane

15.05.2021 | 15:49

Това си е избрала Нели Колева като любимо занимание,образована,пише книги и прави прогнози.Милиони жени и мъже са избрали своя професия,която им харесва,тя обаче друга.Пак милиони са домакини и това ги устройва.Но други могат много повече,а астрологията не е за свеки.Поздравления за Нели и успехи в живота.

Отговори
2 10
Пророк Разбирачев

Пророк Разбирачев

15.05.2021 | 13:57

Надали някъде в западна Европа някой може да повярва на подобни "пророци"

Отговори
17 5
obratno pisane

obratno pisane

15.05.2021 | 15:54

И в Запада е имало пророци,и то много добри в миналото.Ние също сме имали,няма да ги изброявам,знаят се.Това,че се подигравате,говори за вас повече.

Отговори
4 10

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?