71

Нели Колева, нумеролог: Звездите вещаят нестабилност след вота на 2 октомври и нови избори

ГЕРБ е с тенденция за водеща роля, но без шансове да направи коалиция с други партии

Кирил Петков няма да е ключов фактор на предстоящите избори, при Асен Василев параметрите са по-стабилни

БСП ще премине през голяма трансформация до 2024 година

Идва период на добра активност за Слави Трифонов 

 

- Благоприятна ли е за избори от нумерологична гледна точка датата 2 октомври 2022-ра?

- Нумерологични, астрологични изчисления сочат, че датата на предстоящите избори 02.10.2022 година дава редуцирано нумерологично число 54. Според нумерологията енергията на числото 9 има важно значение в изборния ден.

В нумерологията 9 е символ на промяна, отговаря за скрития потенциал, силата, може да даде неочаквана дълбока трансформация. Вибрацията носи доста трудности при търсене на единство от различните политически формации, тъй като тя съдържа и както Плутонова, така и Уранова енергия в своята структура. Има и Сатурново влияние, което се свързва с ред, закон, дисциплина.

Денят на предстоящите избори е свързан с планетите Меркурий и Плутон, които имат отношение към властта. Астрологично, енергията на Меркурий е свободолюбива, пъстра, многолика. Астрологично, Плутон управлява всичко, което е скрито, тайно, подмолно.

От нумерологична гледна точка, датата за предстоящите избори 2 октомври е видимо обединяваща, но дава и завишена емоция, при някои хора може да има заблуди, лутане, колебание.

Денят на предсрочните избори и поради Урановото си влияние е предразположен към леки изненади. В съставните енергии на 02.10.2022 липсва голяма активност, тази  дата е доста затворена енергийно. Добре е лидерите и партиите да мотивират по-активно своите избиратели.

- Какво ще се случи след вота?

- Отново предстои да бъде избран пъстър, разнороден 48-и парламент. Партиите и техните лидери трудно ще намират общ език. Плутоновото влияние в изборния ден може да отключи -  не само в деня, а и после, разнородни конфликти, спорове, недоразумения между партийните лидери. Налице е тенденция за трудно общуване и конфронтация както при съставяне на кабинет, така и в парламента.

- За коя от партиите - "Продължаваме промяната" или ГЕРБ, числата сочат по-големи шансове да е първа сила на следващите избори?

- Хороскопите на почти всички водачи на партии към момента и в месеците до края на 2022 година имат напрегнати аспекти. Според редица астрологични показатели има тенденция партия ГЕРБ да измести "Продължаваме промяната" - в съпоставка с предишните избори, когато тя беше първа политическа сила.

Следвайки цифрите, ГЕРБ все повече излиза от изолация. Според астрологични характеристики на следващите избори на 02.10.2022 на ГЕРБ-СДС им предстои битка за лидерското място, в борбата за първа политическа сила.

ГЕРБ е с тенденция за водеща роля, но без шансове да направи коалиция с други партии. Трудно лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов би могъл отново да управлява - това сочи нумерологичен анализ на рождената му дата.

Астрологични, нумерологични изчисления за двамата лидери Кирил Петков и Асен Василев от „Продължаваме промяната“ сочат, че личните им  хороскопи са с много тежки Плутонови, също Уранови и Марсови характеристики през идните месеци до края на 2022 г. Това не дава добра тенденция те да са ключов фактор на предстоящите избори през октомври. Все пак  бившият министър на финансите Асен Василев е с видимо по- стабилни параметри на личния хороскоп.

Анализите предполагат и  поява на перипетии, трудности, неудовлетворение. Има вероятност от конфликти, спречкване с евентуални коалиционни партньори.

- "Демократична България" иска да си партнира с ПП, но най-вероятно ще отиде на избори сама. Какъв резултат за десните да очакваме предвид нумерологията? 

- Според нумерологичния анализ рождената, композитна карта на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов сменя вибрация на личната година през септември 2022 г. Според новата вибрация, човек по- трудно може да намери съмишленици за партньорство, да влезе в коалиция. Астрологични изчисления сочат трудности на ДБ при съдружаване в коалиция с друга партия/партии. "Демократична България" ще трябва да положи усилия, за да запази своя електорат.

- Данните на социолозите предричат спад в резултата на БСП. Какво сочат числата? 

- Следвайки знаците на нумерологията, БСП с лидер Корнелия Нинова също преминава през нелек период.  На партията и лично на г-жа Нинова им предстои период на трансформация. Това ще се усети на по-късен етап - през идната 2023 година.

В рамките на 2022 година лидерът Корнелия Нинова и БСП по-лесно биха могли да влизат в коалиции заедно с други лидери на партии. През 2023 г., особено изразено през второто полугодие, както и през 2024 г. - тенденцията г-жа Нинова да се разграничи от лидерите на други партии е завишена. На БСП <210> предстои да премине през голяма  трансформация.

- Какъв е шансът на "Има такъв народ" да влезе в следващия парламент?

- Както повечето лидери на партии, през последните 3 месеца на 2022 г. динамичен рожден хороскоп имат и лидерите на ИТН Слави Трифонов, и Тошко Йорданов. Партията „Има такъв народ“ продължава да има роля при тези парламентарни избори, но не така отчетливо изразена водеща мисия както през 2021 г.  Според рождени параметри Тошко Йорданов смени лична вибрация на година, което води до завишени  отговорности и по-голяма непримиримост при колективни отношения.

Изчисленията показват, че в края на 2022 г.,  както и началото на 2023 г., Слави Трифонов се намира в лични месеци с по-завишена активност. 

- Партия "Възраждане" е амбицирана да постигне значим успех на изборите. Какъв резултат им отреждат цифрите?

- Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов вече обяви, че също се бори да спечели първото място. Независимо че към момента партията няма капацитет за първа сила, тя видимо увеличава своите избиратели. Налице е тенденция Костадин Костадинов и партия "Възраждане" да спечелят много повече гласове, в съпоставка с предишните избори. Дори във времето напред може да удвои резултата си. Числата и звездите са благосклонни към лидера на "Възраждане". През настоящата година, също и през 2023-та, Костадинов има позитивни характеристики за успехи и трупане на популярност.

2023 г.  може да се окаже ключова за партия "Възраждане" и за още други партии.

- Как ще се представи при дебюта си партията на експремиера Стефан Янев "Български възход"?

- Според астрологични изчисления партията  „Български възход“ набира все по- голяма популярност. Тенденцията е за по- бързо придвижване напред в класацията през последните месеци от 2022 г., както и след март 2023-та, особено през второто полугодие на 2023 г.

- Какъв е шансът наесен да се състави коалиционен кабинет с по-дълъг срок на действие? Възможна ли е коалиция между ГЕРБ и ПП?

-  През октомври и ноември 2022 г.  политическото управление в страната има трудни характеристики. Периодът след изборите на 2 октомври до края на 2022 г. е с нестабилна тенденция за сформиране на коалиционен кабинет, както и за голяма продължителност на действие на евентуален редовен кабинет,  независимо с чий мандат. 

Голяма част от 2023 година също предполага коалиционно управление.

Според нумерологията е невъзможно да се структурира съюз между ГЕРБ и ПП, въпреки заявените от Бойко Борисов намерения за известни компромиси. 

Дори да се състави коалиционен кабинет с нечий мандат, почти е невъзможно този кабинет да има голяма продължителност във времето напред. Между лидерите на партиите се очаква да има  спорове, конфликти,  пререкания. Те трудно ще намират общ език. До края на 2022 г.  тенденцията е за видимо неспокойни месеци в политически аспект.

- Доколко възможен вариант, според числата, е да отидем на нови избори напролет?

- 2022-ра в нумерологичен план е година на Венера, но имат влияние и  планетите Сатурн, Плутон и Уран, което води до политическа нестабилност и много трансформации в политическия живот.  

Тенденцията за политическия живот в България е за неспокойни месеци както до края на 2022 г., така и през голяма част от месеците на 2023 година.  Рождените композитни карти, както и моментните хороскопи на лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев, на  ГЕРБ Бойко Борисов, на БСП Корнелия Нинова, на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, на "Възраждане" Костадин Костадинов търпят кардинални промени и са трудно адаптивни към съглашение и напасване за период от 9 месеца напред, т.е. до пролетта на 2023 г. 

Нещо повече - според нумерологични и  астрологични изчисления предстоят нови избори в началото на 2023 г.

От 2020 г. светът навлезе в епоха с нова енергия, която ще продължи до 2029 г. Вече писах в предишни материали, че хороскопи на доста значими лидери както в България, така и в света, в световен план са променени. Други хороскопи на политици тепърва, отсега нататък се променят, което ще води до неочаквани трансформации в политическия живот на страната ни, а и в други държави също.

От гледна точка на нумерологията и астрологията България продължава да се намира в дълбок преход, който ще продължи до края на 2022 г., а и през голяма част от 2023 г. Предстоят много трансформации в политическия живот на страната. Има нумерологична тенденция от влизане в следващи избори още до пролетта на 2023 г. Предстои ни спирала от избори. 

Поне 2 години може да минат, докато се стигне до стабилизация в политическия живот на България.

 

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“-София, специалност "Изчислителна техника". Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология - „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“, „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „Садоха Нели Колева“ - нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки - нумерология, астрология и кабала. Провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти - биополева живопис.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
....

....

23.08.2022 | 11:35

От редакцията на вестника знаят ли,че срещу тази госпожа се води досъдебно производство заради дейността ѝ ?

Отговори
0 0
Dimitrov

Dimitrov

21.08.2022 | 20:25

Услуги за селскостопански и индустриални инвестиции Нашата финансова институция има за цел да подпомага финансово фермерите, като им предоставя финансиране. офертите са налични от 10 000 евро до сума от 5 000 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане до 30 години. Свържете се по имейл. [email protected]

Отговори
0 2
Зомбиета Караконджиева

Зомбиета Караконджиева

20.08.2022 | 16:40

Тази жена има ментални проблеми и вместо да пишат нейните глупости да и помогнат да се лекува! Само от погледа и личи, че има психически проблеми! Да се погрижат психиатрите за да не помисли, че може да лети и да направи балконинк и после да им тежи на съвестта! Ми в тези жеги това е нормално!

Отговори
4 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

20.08.2022 | 16:16

АЗ не ВИ ВЯРВАМ

Отговори
2 0
Алена Тюлена

Алена Тюлена

20.08.2022 | 14:29

Ретроградният Меркурий каза: Боко ще е!

Отговори
3 3
оффф

оффф

20.08.2022 | 14:24

стига с тези нумеролози,астролози и тем подобни има ли някой да им вярва

Отговори
8 3

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?