Следвайте ни

"Марица" и експерти дискутираха чистия въздух в Пловдив

Дискусия на тема "За по-чист въздух в Пловдив и в затворени помещения" организирана от вестник "Марица", се проведе в хотел Best Western Premier Plovdiv на ул. "Брезовско шосе" № 127.

Участници в дискусията са доц. д-р Владимир Ходжев, председател на Българското дружество по белодорбони болести, д-р Стефка Евтимова, педиатър и алерголог, д-р Иванова от РЗИ-Пловдив.

В дискусията участваха още EVN Топлофикация, Атаро Клима, представители на "Филип Морис България" и екип на Енергийна агенция - Пловдив. 

Експерт на ЕВН Топлофикация България представи новите високоефективни водогрейни котли и намаляването на топлинните загуби с преминаване към хоризонтално топлофициране. "Атаро клима" ще демонстрира умните климатични системи за чист въздух в затворено помещение. Темата на "Енергийна агенция Пловдив" е "Ролята на енергийната ефективност".

Гергана Василева

Ръководител екип „регион“

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?