Следвайте ни

Инж. Нели Колева, нумеролог: 28 вещае труден успех на ГЕРБ, четворката може да спъне БСП

viber icon

- Каква е вероятността шансът, заложен в номера на бюлетината,  да се припокрие напълно с реалния успех на изборите на съответна партия?

- Обикновено номерът на бюлетината не може да даде информация коя от партиите ще спечели повече гласове в изборния ден, т.е ще бъде лидер в деня на изборите. Но все пак по номера можем да се ориентираме коя партия има известни предимства, според анализа на числото. Позитивен от нумерологична гледна точка номер обаче не означава гарантирана победа.

За по-ясна и точна нумерологична прогноза е нужен и анализ на личния хороскоп на лидера на дадена партия, съответно на водачите на коалициите, както и хороскопите на заемащите първите места в листите.  

Датата на вота предлага трудно постигане на единомислие

Цифрите сочат добри шансове за представяне на проекта на Слави Трифонов. 

ВМРО ги чака поредица от спадове и върхове

 

- Инж. Колева, каква е датата на изборите от гледна точка на нумерологията?

- Датата на предстоящите избори 04.04.2021 г. дава редуцирано число 49, или равно на 4. Това е изключително неспокойна вибрация, която трудно може да даде обединяване около една партия. Вибрация 4 търси нови предизвикателства, стреми се към промени, коалиране  по нов начин, различен от досегашните. Като цифрова комбинация не е лишена от конфронтация и полемика, предполага влизане  в сериозна конкуренция и трудно постигане на единомислие. 

- Според социологическите проучвания коалицията ГЕРБ-СДС най-вероятно ще е първа политическа сила, но няма да лидира със значителен аванс в следващия парламент. Какви знаци откривате в номер 28, с който сегашните управляващи и партньорът им ще се явят на изборите?   

- Според нумерологията двойката дава мекота, хармония в живота. Дори в някои култури 2 е съкровено, свещено число.

В астрологията 8 е число на по-високи отговорности. Свързва се със стремеж към победи, с увереност във възможностите и потенциала.

Като цяло числото  28 е символ на лидерство, на стремеж към доминиране, към преодоляване на  трудности. Номер 28 е в състояние (под влияние на вибрация 2) да избягва конфликти и  недоразумения.  

Вибрацията на числото обаче има и негативен план - склонност към промени   

Така че и съгласно показателите на нумерологията на ГЕРБ-СДС им предстои трудна битка с шансове за успех.  

- На основната опозиционна партия  БСП жребият отреди да се яви на изборите на 4 април под номер 4. Какъв шанс дават трите четворки на втората политическа сила?

- Номер 4 символизира промяна, увереност и завишена активност. Понякога влизат в ход редица бързи трансформации. Четворката в нумерологията може да даде добра организация, успешна реализация, социално управление, материална сигурност, стабилност, но редом

цифрата сочи и спънки по пътя към успеха, проблеми в общуването.

 Според нумерологията четири е символ на твърдост, постоянство, възможност за енергични действия, готовност за изпълнение на поети ангажименти.  Събраните три четворки ще засилят негативния аспект на цифрата - препятствия, незачитане на различни мнения. Безспорно БСП са изключително нахъсени да спечелят изборите, но цифрите не им дават сигурна победа.

- Партията дебютант на Слави Трифонов е предизборният фаворит, социологически проучвания <210> отреждат дори трета позиция. Потвърждават ли се подобни очаквания от номер 29, с който "Има такъв народ" ще се яви на изборите?

- 29 в нумерологията е доста сложно и противоречиво число, което идва от влиянието на двете вибрации - цифра 2 и 9. От астрологична гледна точка двойката олицетворява Луната, тя е нежна, лирична цифра. Деветката в нумерологията дава огромна амбиция за справяне с трудности и тежки  житейски ситуации. Цифрата 29 е в състояние да поеме големи отговорности.  Вибрация 29 е надарена с устойчивост, воля, мощ, шанс за стигане до върха. Така че цифрите сочат добри шансове за представяне на проекта на г-н Трифонов. 

- Традиционният трети - ДПС, ще се яви на предстоящите избори с номер 9. Сочи ли цифрата стабилност на резултата?

- Номер 9 от нумерологична гледна точка при благоприятно стечение на обстоятелствата постига успехи на различни нива, готова е да прави саможертва в името на определена кауза, но обича да доминира.

В негативен план на вибрация 9 е податлива на чуждо влияние, лесно си създава врагове. Номер 9 може да се изрази като нестабилна, уязвима вибрация. 

- Какъв успех на изборите предполага номер 11 на дясноцентристкото обединение "Демократична България"?

- Номер 11 в някои култури олицетворява тъмните сили. Числото 11 е символ на житейски трансформации. Под влияние на вибрация 11 определени съдбовни ситуации протичат бурно, могат да са и непредсказуеми. Номер 11 в нумерологията притежава голям енергиен потенциал, добре работи в колектив, стреми се към сътрудничество. В негативен аспект може да предполага и разрушително действие, незачитане, възгордяване.

- Номер 18 за участие  отреди жребият на "Изправи се! Мутри, вън!" на Отровното трио и Мая Манолова. Какъв шанс дават числата на коалицията, свързана с протестите миналото лято?   

- Нумерологично 18  е под влияние на цифра 1, символизира независимост, целеустременост, самостоятелност, лидерство. В състояние е да демонстрира надмощие.

Номер 18 е подвижна вибрация

Стреми се към успех, трудно понася поражение, има усет към новото, нестандартното. В негативен план има склонност към крайности и прибързани решения.

- Бившият втори от ГЕРБ Цветан Цветанов ще се яви на изборите с формацията си "Републиканци за България" с номер 21. Добри ли са цифрите за него?

- Номер 21 символизира умения за планови действия, хармония. В негативен план по-трудно реализира целите си, нуждае се от подкрепа, допуска надценяване на възможностите. Номер 21 не обича да рискува, може да стои в сянка. Често разчита на близкото обкръжение. 

- Дава ли сигурен шанс за влизане в парламента номер 1 в бюлетината на бившия член на Обединени патриоти ВМРО-БНД, които този път избраха да играят соло?

- Номер 1 през погледа на нумерологията дава прагматична индивидуалност, способност за мобилизация на енергията. Вибрация 1 може да поеме големи отговорности, стреми се към властта, но трудно постигат успехи.

В негативен план единицата е индивидуална вибрация, не се стреми към колективна работа. Номер 1 предполага възможности от поредица спадове и върхове.

- Новосформираната коалиция Воля-НФСБ ще се бори за гласовете на избирателите с номер 24 в бюлетината. Благоприятна ли е тази цифра за прескачане на 4-процентовата бариера за 45-ия парламент?

- Номер 24 според нумерологията се свързва с желанието за пълнота, завършек. Вибрация 24 разчита на доверието, на емоцията, на симпатията, но може и да лавира (от влиянието на цифра 2). Редуцираният сбор е 6, символ на Венера, което сочи стремеж към баланс, дипломация. В негативен план цифрата сочи затруднения по пътя към успеха.

- Късметлийски ли е номер 7 в бюлетината за "Атака" на Волен Сидеров?

- Номер 7 според астрологията означава гъвкавост и енергичност.  Обикновено това число се свързва с много  знания, опит, перфекционизъм. Вибрация 7 обаче крие много загадки и не сочи категоричен шанс за успех. 

Визитка

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ - София, специалност "Изчислителна техника". Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология - „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“, „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „Садоха Нели Колева“ - нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки - нумерология, астрология и кабала. Провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти - биополева живопис.

Хенриета Костова

Хенриета Костова

Журналист - екип „Политика“

Хенриета Георгиева е завършила Английска гимназия в Русе, ПУ „Паисий Хилендарски” и Софийския университет, специалност журналистика. От 1993 г. работи в екип Политика на в.”Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

ДА БЕ....

ДА БЕ....

05.03.2021 | 10:38

ГОРКАТА И ТЯ СЕ ИЗЦЕПИ....И НЕЙНИЯ БОБ СА ГО ИЗЯЛИ ГЪГРИЦИТЕ...И ТОЙ НЕ ПОКАЗВА ЧИТАВО...

Отговори
1 0
Кико

Кико

05.03.2021 | 09:11

С 4 млрд. джобни Мутрата може да си купи всички медии да го хвалят.

Отговори
6 0
ssяя

ssяя

05.03.2021 | 08:46

Инж. нумеролог....!?! Сигурно от там идва ,че жена инженер? Нито жена, нито инженер...!

Отговори
4 0
RRSS

RRSS

05.03.2021 | 10:39

Tva Neli Koleva mnogo prosta ba. Poznava nekomu dedovia. Ima vibracii okolo gaza.

Отговори
1 0
Тони Михайлов

Тони Михайлов

05.03.2021 | 07:18

Това са пълни глупости Хенриета! Стоянка Пищялова е много по-добра от твоята Нели Колева. Предлагам д-р Цветеслава Гълъбова да определи кой от нас е по-нормален.

Отговори
7 0
За да ти поверваме

За да ти поверваме

05.03.2021 | 07:12

Кажи сега какъв е изходът от мача Пулев - Джошуа?

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?