Следвайте ни

Инж. Нели Колева, нумеролог: 22 дава шанс на ИТН, тежка битка за ГЕРБ с номер 5

viber icon

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ - София, специалност "Изчислителна техника". Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология - „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“, „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „Садоха Нели Колева“ - нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки - нумерология, астрология и кабала. Провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти - биополева живопис.

 

-  Инж. Колева, каква, като цяло, е 2021 година от гледна точка на нумерологията?

-  Според нумерологични и астрологични характеристики от 2021 година се намираме в нов космичен цикъл, който продължава до 2029 година. Той е свързан с големи трансформации в политическия живот на България, които ще се случват бавно и поетапно през различните години на периода. Цикълът засяга не само нас, а и всички страни по света, разбира се, всяка по различен начин.

2021-ва е година на дълбока промяна. Имаме и ни предстоят поредица от парламентарни избори с участието както на предишни, така и на нови лидери, партии, някои свързани в коалиции. Отново приближава да видим един шарен и разнообразен парламент с бурен парламентарен живот. Това е пъстрата и многолика енергия на Меркурий, който управлява комуникациите, логиката, кара ни да разсъждаваме, да разбираме света. Енергията се изразходва към края на 2021 година.

- Благоприятна ли е датата на предсрочните парламентарни избори 11 юли?

- Изчисляваме нумерологично и виждаме, че датата на предстоящите избори 11.07.2021 дава редуцирано число 59. Денят на предстоящите избори е обвързан с планетата Меркурий, която отговаря и за годината 2021. Това е променлива и неустойчива вибрация, при това с Плутоново влияние. В негативен аспект Плутоновата енергия се свързва с конфликти, властване, непочтеност, интриги, с егото на хората, както и личната изгода, печалба.

- Номерата на различните партии за участието им в изборите могат ли да повлияят на резултата?

- Принципно номерът на бюлетината не може да даде информация коя от партиите ще спечели повече гласове в изборния ден, т.е. дали ще бъде лидер в деня на изборите, или ще се ползва с космичен приоритет. Можем единствено да се ориентираме коя партия има малко повече предимства пред друга според анализите на числата.

За по-ясна и точна нумерологична прогноза е нужен и анализ на личния хороскоп на лидера на дадена партия, съответно на водачите на коалиции, както и хороскопите на заемащите първите места в листите.

Според редица нумерологични и астрологични изчисления, хороскопите на много лидери в страната са вече променени, тъй като са обвързани с новия преход. Други хороскопи на политиците тепърва предстои да се сменят. Личният нумерологичен хороскоп на човека е динамичен, хороскопите се видоизменят всяка година, всеки месец, ден, а в ключови години се променят кардинално.

- Какви знаци откривате в номер 5, с който ще се явят ГЕРБ-СДС на вота? Ще им донесе ли той шеста победа на парламентарни избори?

- В астрологията 5 има отношение към властта. Изборна бюлетина номер 5 дава тенденция за промяна. Трудно коалицията ГЕРБ-СДС може да си върне доверието на своите избиратели. При позитивна характеристика вибрацията на цифра пет се стреми да откликва, може да служи на нуждите на хората.

При негативни нумерологични и астрологични проявления петицата дава празни обещания, може да си служи с подмолни действия. Всички събития, които са под знака на Меркурий, принципно са в краткосрочен план.

Според показателите на нумерологията на ГЕРБ-СДС им предстои доста тежка битка с шансове за успех с малка преднина пред партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, но без никаква възможност за съставяне на правителство.

- Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" бе втора на изборите на 4 април, но сега има амбиции да е първа сила. Какъв шанс <210> дава номер 22 за такава победа?

- В нумерологията символиката на номер 22 е свързана с възможност за израстване. Според древната нумерология и астрология, редукцията може да мине както през числото 11, така и през четворката. Числото 22 се свързва с голяма енергийна мощ, отдаденост на високи цели, кауза, докато пред цифра 4 може да има редица ограничения, спънки. От кармична гледна точка позиция 22 е символ на съзидателното, еволюцията, тя е организирана, будна, устойчива вибрация, но се случва и да не е достатъчно гъвкава и тактична.  

- БСП ще се яви отново с номер 4. На 4 април четворката не донесе успех на социалистите, водени от Корнелия Нинова. Какъв шанс ще им даде сега?

- От нумерологична гледна точка числото 4 умее да побеждава, стреми се към радикални промени. В позитивен аспект четворката е конкретна, динамична, стреми се към победа, има добра социалноориентирана характеристика. В някои случаи обаче номер 4 може да надценява своите възможности, да не действа достатъчно прозорливо, да е прекалено консервативна, ограничена, дори тромава. Лидерът Нинова е в съглашение с още партньори към деня на изборите. Според нумерологията много скоро помежду им се очаква да възникнат спънки, спорове, недоразумения, разминаване в намерения, планове, идеи. Това е по-отчетливо изразено във времето напред, през месец 9. и 10.2021. За БСП това е преминаване през поредната космична трансформация.

- ДПС беше четвърта сила в предишния 45-и парламент, но в момента социологическите проучвания им отреждат 5-а временна позиция. Добър за ДПС ли е изтегленият номер 7?

- Според нумерологията номер 7 се свързва с интуицията, има съзидателна сила. По пътя на еволюцията номер седем може да премине през върхове и падения.

Понякога седмицата може да избере пътя, свързан с подкрепа от околните, или да търси взаимодействие с високопоставени, властимащи  хора. От астрологична гледна точка числото 7 провокира непредсказуема самостоятелност, прилага индивидуален подход при вземане на важни, генерални решения. В негативен план има склонност към прибързани действия.

- Дясноцентристкото обединение Демократична България бе 5-о в 45-ия парламент,  но сега социологическите проучвания им отреждат 4-о. място. Ще им помогне ли номер 23 да запазят преднината пред ДПС и на 11 юли?

- Номер 23 е под влиянието на цифра 2 и 3. Според някои култури това число носи по-голям късмет. Номер 23 в нумерологията умее да откликва, да се съобразява, добре общува с хората. Могат да се отдадат на определена кауза, цел, на обществен живот. Астрологичната характеристика, касаеща числото 23, е под влиянието и значението на планетата Меркурий и затова обикновено са динамични, добре работят в колектив. В негативно проявление - номер 23 не обича ограниченията, имат прояви на авторитаризъм, не са постоянни в целите, стремеж на всяка цена към лидерски позиции.

- Номер 8 за участие отреди жребият на коалицията „Изправи се! Мутри, вън!”. Какъв шанс им дава осмицата? В предишния парламент те бяха шеста сила с 4.7 процента. Ще успеят ли сега да го удвоят, след като 2 Х 4 = 8?

- Номер 8 нумерологично под влияние на цифра 8 символизира завишена амбиция, поемане на отговорности, отстояване на позиции, търси съмишленици, партньори в различни прослойки, нуждае се от общи възгледи при вземане на решения. От астрологичен план вибрация 8 може да превръща негодуванието в съзидателна енергия. За тях са присъщи новаторство, нестандартни предложения. В негативен план има склонност към прибързани решения, лесно стига до крайности, няма задръжки в стремежа да реализира своите цели.

- Коалиция Българските патриоти ще се яви с номер 16. Вещаят ли цифрите успех за тях и влизане в 46-ия парламент? Засега социолозите им отреждат само 3.4 на сто.

- Номер 16 при благодатни обстоятелства е склонна да прави промени, може да търси нови съмишленици, има съзидателна и градивна сила. Редуцираният сбор е 7, символ на Марс. Астрологичното влияние на шестнадесет е свързано със стремеж към лидерство, водачество, търсят успех, искат да се реализират. В негативен аспект стават чувствителни, склонни към колебания, изолация, размишляват много, имат страхове или са непредвидими в действията си. 

- Късметлийски  ли ще се окаже номер 17 за обединението около бившия премиер Жан Виденов "Ляв съюз за чиста и свята република"?  

- Номер 17 са оригинални, самостоятелни, изобретателни, отговорни. Душевно балансирани, устойчиви. Вибрация 17 има широк поглед за всякакви житейски ситуации, събития, за света. Седемнадесет могат да се посветят на дадена идея, кауза, да служат в полза на обществото, да получат неочаквана подкрепа. В негативен план пазят дълбоки тайни, тъга, неудовлетворение, склонни към авантюризъм, често не са практични. Могат да преминат през много кризи в живота си.

- С номер 15 на изборите ще се яви Българско лято - партията на обвинения хазартен бос Васил Божков, който се сдоби и със санкции от САЩ за корупция. Какъв шанс за успех на изборите му дават цифрите?

- Номер 15 нумерологично олицетворява голяма вътрешна енергия, дипломатичност, стремеж към хармония. Личностите под знака на това число имат лидерски заложби, индивидуален подход, възможности за успешна кариера, благоденствие. В негативен план обаче са склонни към преувеличаване на проблемите, драматизъм, податливи са на чуждо влияние, стават плахи и боязливи.

Хенриета Костова

Хенриета Костова

Журналист - екип „Политика“

Хенриета Георгиева е завършила Английска гимназия в Русе, ПУ „Паисий Хилендарски” и Софийския университет, специалност журналистика. От 1993 г. работи в екип Политика на в.”Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Гери

Гери

19.06.2021 | 17:10

Колко ниско падна българският избирател, че да иска да го управляват цинични и невъзпитани шоумени.Така става когато съдбата на държавата ни се решава от хора, които не са стъпвали тук много години и нямат престава от реалността.

Отговори
6 3
Сик

Сик

19.06.2021 | 20:00

12 години като те управляваше една неграмотна мутра, прочела единствено Винету не се възмущаваше.

Отговори
2 3
разликата между капитализъм и комунизъм

разликата между капитализъм и комунизъм

19.06.2021 | 16:02

Сега ако беше комунизма жената щеше да си е инженер, щеше сигурно да взима някаква символична заплата, но пенсията после вързана, да се прави, че нещо прави, но нямаше да се занимава с откровени глупости, като сега!

Отговори
5 2
мдааа но

мдааа но

19.06.2021 | 18:19

не знаеш колко е получила за такава "прогноза"

Отговори
1 1
маг Янани

маг Янани

19.06.2021 | 15:50

Дайте и изчисленията на другото чикименто -Алена- та да видим коя е по кукуригу

Отговори
9 2
Чикименто

Чикименто

19.06.2021 | 15:57

Другото чикименто я взеха на работа като чистачка в централата на Герб, щото от БТВ я уволнили за грешни прогнози.

Отговори
9 2
до чикиментото

до чикиментото

19.06.2021 | 16:35

В централата на Герб има наредени пожарникарски маркучи ако искаш може след изборите да ходиш да надуваш буриите .та ева в берача на ягоди

Отговори
3 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?