Следвайте ни

Гадателката на Берлускони: Идва златна ера, Бойко президент

Трябва да сме готови за бъдещето - да приемем живота с изкуствен интелект

viber icon

Теодора Стефанова е най-известната българска гадателка, чиито пророчества са известни по целия свят. Популярността се дължи на точността на прогнозите . От 26 г. живее в  Италия, където е телевизионна звезда, участва в няколко тв предавания, сред които и най-гледаното за футбол. Първа предсказа, че тогавашният бизнесмен и собственик на ФК Милан Силвио Берлускони ще направи политическа кариера и ще стигне до премиерския пост. Катастрофа през 1984 г. преобръща съдбата на Теодора Стефанова. След 18 денонощия в кома в главата на Теодора звучи глас - това е Уилсън от планетата Ванфин, който разказва случки от миналото и бъдещето на познати и непознати. Така започва кариерата  на гадателка, предречено от пророчицата Ванга.  Сред сбъдналите  се прогнози са промените в България през 1989 г.,  освобождаването на българските медици, войната в  Ирак, терористичният акт срещу кулите близнаци в Ню Йорк, катастрофата на Лейди Даяна.  На 10 ноември, петък, Теодора Стефанова идва в любимия си Пловдив, където в парк-хотел "Санкт Петербург" ще представи новата си книга „Осмото чувство - ключът към вселената” с прогнози за предстоящите предизвикателства пред човечеството, Европа и България.


- Тежка мисия ли e да предсказваш съдбите на хората?

-Да, много е тежка мисията - голяма отговорност е да навлезеш в нечия съдба, да разкодираш по дата и година на раждане живота на даден човек. Всички очакват да чуят хубави неща. Щастие е, когато съм успяла да дам радост, надежда на човека, да му помогна да вземе точното решение, когато е на кръстопът.

Но има нещо, което моят извънземен разум не позволява да казвам - това е смъртта. Има много случаи, свързани с болки и страдания, когато  виждаш, че си безпомощен. Така болките на хората стават част от мен. Когато виждам нещо, което няма как да се предотврати, се терзая. Не съм бог, нито доктор, нито вярвам в магии. Вярвам в съдбата, вярвам в бог, вярвам, че част от нашата съдба ни дава бог, а другата част е свободният избор.

Но винаги трябва да се борим докрай с проблемите, независимо дали става въпрос за болест, или за друго изпитание.

-Можем ли да променяме съдбата си, да избегнем някакви премеждия, ако сме предупредени?

-Няма как да избегнеш това, което ти е писано като съдба. Рано или късно то ще се случи. Не мога да променя това, дори с помощта на извънземния разум Уилсън. Не вярвам и някой друг да може. И да сме предупредени, можем да забавим нещата, но каквото има да се случва, ще се случи. Единствено сме в ръцете на Бог.  

- Коя е прогнозата, с която основателно се гордеете?

-Не ми е в характера да се хваля. Но все пак мога да посоча случая с шестимата ни осъдени на смърт медици - предсказах, че те ще бъдат освободени от либийския затвор. Това е прогноза, която за мен е историческа. Справедливостта възтържествува и медиците ни се върнаха живи и здрави. Когато казах, че това ще се случи, малцина повярваха - беше доста преди 2007 г.  

Много силна прогноза в сферата на политиката е тази, че Бойко Борисов ще бъде министър-председател. Преди 1989 г. предсказах промените у нас. Тогава никой не вярваше, че тоталитарната система може да рухне, всички се чудеха как съм намерила кураж да предскажа предстоящите драстични промени. Предсказах как ще запалят Партийния дом - и това се случи. 

В Италия съм спечелила известност - още с прогнозата ми за кариерата на Силвио Берлускони. Когато в известното предаване „Маурицио Констанцо шоу”  казах, че Берлускони ще стане премиер, цяла Италия се учуди. Той самият - също, когато му го казах лично. Но нещата се случиха и ми повярваха.   

Но няма нужда да изброявам. Признанието на хората е огледало на това, което правя.  Да, някъде съм сгрешила - нормално е, кой е безгрешен?! 

-Все още ли съветвате Силвио Берлускони?

- Изпитвам голямо уважение към г-н Берлускони, той е и мой работодател - работя в неговата телевизия. Имала съм щастието да се запозная с този изключителен човек. Повярвал е в моите прогнози. Смея да твърдя, че уважението и доверието е взаимно. Не искам да парадирам с това познанство. Разбира се, не ми се обажда всеки ден. Виждали сме се, питал ме е за политика и за други неща. 

От 26 години работя във футболни предавания - анализирам и коментирам футбол.  Всички мои предавания са в Ютюб - всеки може да види как правим шоу с водещия. Предаването ни е много забавно. Футбол, мода и пица - това е Италия! 

Е, не мога да кажа резултатите от мачовете  на 100 процента - ако можех, нямаше да има бедни хора. Не правя залози. Това, което правя, е шоу. Щастлива съм, че имам такава сладка работа и съм спечелила уважението и доверието на всички. 


-Как узнавате нещата, които ще се случат?

- Информацията ми идва на български и я разкодирам, доколкото мога, но не е на 100 процента. Чувам глас, който ми говори на български. Понякога получавам забрана, казва ми се: това не можеш да разкодираш!

Виждала съм съществото, което ми говори, за миг - като светещо тяло. Случи ми се за пръв път на свято място - в Рилския манастир. Възможно е обаче видяното да е плод на въображението ми. 

-Как стана така, че пророчицата Ванга ви предрече съдбата?

-Поклон пред светлата памет на леля Ванга! Няма друга като нея.  Не съм нейна наследничка, в сравнение с нея съм просто прашинка. Имах щастието тази феноменална жена да бъде мой духовен учител, да ме прегърне и окрили, когато се събудих от тежка кома след катастрофа. Това ми помогна да намеря себе си след повратен  момент. Когато леля Ванга ме прие, се почувствах като дарена от Бога. Няколко срещи съм имала с нея. 
Думите до ден днешен са запечатани в съзнанието ми: Бог взема и бог дава, никога не злоупотребявай с това, което ти е дадено, помагай на хората! Не се самозабравяй!  Този мъдър завет следвам до днес - никога не злоупотребявам с доверието, мъката, страданието на хората.

Как попаднахте в шоуто на знаменития Лари Кинг? 

-Покани ме итало-американска журналистка. Дори смятаха, че съм италианка, но аз винаги казвам, че съм българка. Благодаря на съдбата, че съм се доближила до Лари Кинг - още една велика личност. Но от мен никога няма да се чуе коя известна личност е дошла за съвет. Уважавам и пазя авторитета и личното пространство на всекиго.

В блока, в който живея в Милано, често при мен идват известни личности. Хората ме познават - казваш името ми на шофьора на таксито и той ще те докара. Но това е нормално, когато си толкова години на екрана, когато става въпрос за футбол. Беше така и в България преди години.

-Какви изпитания ни предстоят? 

-Книгата ми е послание - искам да дам съвет на хората как да се подготвим за бъдещето. Не бива да се страхуваме, че машините ще ни унищожат. Моето послание е да живеем в мир и любов с изкуствения интелект, който е новото бъдеще. Да се обединим, да станем по-добри, да се обичаме, за да можем всички заедно да направим по-добро място за живеене България и света. Извънземните идват тук, за  да ни помогнат, да улеснят живота на нас, хората. Когато знаем как да си взаимодействаме правилно, да сме в хармония,   изкуственият интелект никога няма да ни застраши, а ще ни помага.

-Какво бъдеще очаква Европа?

-Европа ще претърпи много промени и трансформации - описвам ги в книгата. Впрочем в нея фигурират и събитията в Барселона -  пиша, че Испания  ще бъде изправена пред драматични събития, като Каталуния ще иска независимост и ще я спечели. Книгата излиза сега, но я пиша 3 години, т.е. прогнозата ми е отпреди време.  

Сбъдната моя прогноза е и тази за успеха на партията на Силвио Берлускони - да обедини десните сили в Италия. Написано е в книгата ми, а се случи буквално преди седмици.  

-Добро бъдеще ли ни чака нас, българите?

-В  следващите 10 години България ще стане малката Швейцария - това е моята прогноза. Ще играем ключова роля в региона, ще сме нещо като мотор, останалите страни на Балканите ще зависят много от нас.

Ще започне връщане на младите хора, мозъците, които в момента изтичат към чужбина. Т.е. след вълната на бягство навън ще последва вълна на връщане на младите, които ще започнат да градят ново бъдеще на страната - наричам го Златната ера. Новият ред  ще е дело на новото поколение, на високите технологии, които ще направят България добро място за живеене, изключително привлекателно и за чужденците.

След годините на катаклизми, конфликти, корупция, в следващите 10 години и Европа, и светът ще еволюират в посока на високите технологии и изкуствения интелект. И България ще бъде в крак с промените.        

-С Бойко Борисов начело ли виждате бъдеща просперираща България?

-Да, Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ стоят стабилно в управлението. Премиерът Бойко Борисов си върши работата много добре, той е обединител на всички балкански страни, добре е приет от европейските лидери като представително лице на България. Толерантен е, призовава за мир, равновесие, разбирателство. Предстои му и друго предизвикателство в бъдеще - дали да е президент.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?