Подай сигнал

Само в "Марица"! Проговори фермерът, ударил джакпота

Петко Карабелов от Съединение пуснал 17 фиша накуп, един от тях уцелил милионите

Регион

от Кръстю Манчев 7954 прегледа 0

Само в "Марица"! Проговори фермерът, ударил джакпота

Фермер от Съединение е последният от четиримата щастливци, ударили джакпота от 9,5 млн. лв. в играта 6/49 на Спортния тотализатор, научи „Марица”. 63-годишният Петко Карабелов участвал със 17 фиша. Единият от тях се оказал печеливш и ще му донесе 2,37 млн. лева.

Пред „Марица” Карабелов разказа, че от 25 години играе тото. Залага на различни числа. Досега е печелил по 100 - 200 лева. „Пожелавам на всеки да изпита тази радост. Не знам още за какво ще похарча парите”, каза пред „Марица” щастливецът. Той очаква съпругата му да се върне от почивка в Хисаря и заедно да решат какво ще правят.

Карабелов има две дъщери и двама внуци, на 3 и 5 години. През 1995 г. семейството купило стопанския двор и оттогава се занимава с животновъдство, като отглежда крави.

Междувременно станаха ясни и останалите трима печеливши. Счетоводителката Теодора Костова от София и служителката в туристическа агенция Златомира Стоянова от Пловдив са щастливките, които ще приберат по 2 375 357,60 лв. от тотото.

Сумата е част от джакпота рекордьор, възлизащ на 9 501 403,40 лв., който падна в тираж 20 на БСТ.

Общо четирима са милионерите, които улучиха печелившите шест числа: 4, 11, 18, 26, 33, 40, като и четиримата са играли с по 4 комбинации.

Още в понеделник счетоводителката Ирена Йорданова от Търговище се появила, за да си прибере печалбата, ударена навръх рождения <210> ден. Вчера в сградата на Спортния тотализатор отишли Теодора и Златомира.

Досега най-голямата печалба в историята на тотото - 7 940 616,60 лв., удари бившият обущар Тодор Крантов, също от град Съединение, през април 2017 г.

Късметлийският пункт в Съединение не остава празен тези дни
Късметлийският пункт в Съединение не остава празен тези дни
Автор: Наташа Манева

Само в "Марица"! Проговори фермерът, ударил джакпота

Коментари