С мръсен трик сводници откарвали наши момичета в Германия

Четири лица са с повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група за трафик на жени, каза директорът на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг във връзка с разбита организирана престъпна група за трафик на жени.

Групата е работила на територията на България и Федерална Република Германия. Градовете в България, в които е била най-активна, са София, Ямбол, Силистра, Бургас. Методиката на набиране на жените са или два: първият - чрез използване на скъпоструващи автомобили.

Участниците в групата са обикаляли заведения по морето, запознавали са се с определено момиче, симулирали са любов и въз основа на тези взаимоотношения момичето е било изпращано в Германия, където е принуждавано да проституира.

Другият начин е бил след случаен полов акт, който е бил контролиран и записан, след което момичетата са били принуждавани да проституират със заплахи, че записът ще бъде разпространен.

Иззето е голямо количество пари, банкови нареждания за над 500 000 лева. Жертвите са пълнолетни, като на територията на България са установени пет момичета, жертви на престъпната групировка.

Източник: blitz.bg

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?