Ромският клан Розинците се изпотрепа в Карлово

На сигнал за битов скандал са реагирали около 17.30 часа вчера служителите на реда в Карлово. Лют скандал възникнал между трима братя от клана Розинците, пише Блиц. Те са Сергей, на 51, Бисер, на 45 и Никола на 43 години.

Фамилията е от дълго години в циганската махала в Карлово, преди време се преселили от село Розино. Братята воювали помежду си и винаги се карали и воювали. Вчера кавгата започнала, защото жената на Никола-32-годишната Василка, започнала да хвърля камъни по двамата братя на съпруга си.

В прерасналата между тях физическа саморазправа се включили членове на семействата. Ченгетата реагирали светкавично и сбиването било прекратено без да има сериозно пострадали. Почупена е къщата на Сергей. Тримата мъже и 32-годишна жена са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа.

Цяла нощ полицията е охранявала циганската махала.  След доклад на случая в Районна прокуратура е образувано бързо производство. Работата по цялостното изясняване на фактите и обстоятелствата продължава разследващ полицай. Разследващи разкриха, че братята и друг път са воювали, но чак такъв екшън никога не е бил.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ццц

Ццц

12.07.2019 | 07:25

Денонощната охрана на м@нгалите я плащаме ние българите. Не съм съгласен с парите от моите данъци да се плащат заплати на ченгета, които пазят м@нгали.

Отговори
2 0
Аз

Аз

11.07.2019 | 21:17

Интересно,цигани бият полицаи - полицаи пазят цигани да не се бият помежду си.

Отговори
5 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?