Ром наряза с моторен трион краката на леля си

Мъжът се пазел в кръг по време на меле на сватба в Смолян

38-годишен ром от улица "Младост" в Смолян наряза с моторен трион краката на леля си. Случката става на ромска сватба в махалата по време на почивните дни, съобщиха от полицията. На сватбата се събрала цялата махала и след танци и запивка един от ромите паднал от стола си и той се счупил. Това станало повод в другия край на масата група мъже да решат, че падналия от стола мъж го бият. Те станали и хукнали да защитават падналия с юмруци и ритници. Мелето се разраснало и в него се включили почти всички от сватбата.

В разгара на пердаха тръгнали да нападат 38-годишния Х. Р., който за да се отбранява запалил моторния трион и вътрейки се в кръг пазел периметър да не го нападнат. Докато се въртял с триона обаче закачил с острието краката на 43-годишната си леля. Нанесъл й порезни рани и на двата крака. На пострадала е оказана на място спешна помощ, а след това е откарана в болницата в Смолян, където след преглед и медицински манипулации е освободена за домашно лечение, каза шефът на ОД на МВР - Смолян ст. комисар Николай Димов.

От наряда на полицията, който отишъл на място повикали подкрепления, за да успокоят биещите се роми. "Задържани са четирима възрастни и един непълнолетен за 24 часа, като срещу мъжът с триона е образувано бързо производство за хулиганство", каза Димов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

03.06.2019 | 19:00

Абе хора,абе вие луди ли сте.Защо не сте ги оставили сами да се испотрепят.Не знаете ли,че накрая вие ще излезете виновни.Трябва всеки ден да се молите за такива ситуации,а не да ходите да ги успокоявате.

Отговори
1 1
каква марка

каква марка

03.06.2019 | 16:53

е бил триона?

Отговори
2 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?