Подай сигнал

Ром крадец влезе в дома на мъж и го уби с лопата

България

от Екип Марица 12355 прегледа 0

Убиецът може да получи от 10 до 20 г. затвор

Циганин уби стопанин на къща, заварил го да краде. Кървавото престъпление се разиграло в нощта срещу 22 юни в с. Априлово, Софийска област.

35-годишният рецидивист Д. М. влязъл в дома на 49-годишен мъж от селото в малките часове на нощта, за да го обере. Стопанинът се събудил, грабнал лопата и опитал да спре крадеца.

Престъпникът обаче се оказал по-ловък и издърпал инструмента. Ударил човека по главата над 10 пъти, а той починал от тежка черепно-мозъчна травма.

Рецидивистът бързо бил задържан. Той е обвинен в убийство и ако бъде признат за виновен, може да получи от 10 до 20 г. затвор. Прокуратурата ще му иска постоянен арест.

Коментари


Колко ли щяха да дадат на собственика, ако той бе пречукал мангала?! Бг-прокуратурата щеше да се задейства веднага и... до живот. Хора, не забравяйте: "...Родната полиция ни пази..." // Да се приеме закон, както в САЩ - влезе ли ти в дома, или в имота с подобни намерения - гръмваш го. Предложиха нещо такова нашите "полутиквеници", но пак побългарено. Съгласен съм с Борис Цветанов, че мангалът ще обжалва, докато тече процедурата времето ще му се зачете като пребиваване в затвор и след 2 години някой президент ще постъпи като папата. Ще го помилва по главичката, ще го плясне леко по дупенцето и ще го пусне отново да си убива. // "Стани стани юнак балкански!"

Tтози самосмърт го оправя.Защо да гохрани държавата 10 години?За да из Излезе и отново да убива и краде?

Ако бъде доказан....????? 10-20 години???? А бесило за крадеца?

Циганинът ще получи 8 години,ще обжалва и ще стана 6. Ще лежи 2.

След дъжд качулка.Случая само е довод в подкрепа на тезата че властта е сатанинска,защото сега ще пази убиеца от правилното наказание.

За тоя вид крадци Закона трябва да разреши употребата на оръжие и без предупреждение

И 20 години да му дадат, какво от това? 20 години ще бъде хранен от нашите данъци ! Сридно по над 1100 лева на месец излиза издръжката на един затворник ! Справедливо ли е това се питам?

Рецидив не означава ли потаряемо престъпление.... И в случая директно 20... Ако е 10 и с работа и поведение излезе на 5тата ебем ти и правосъдието и Държавата....

Какво значи, ако бъде признат - тая държава няма оправия. Човека е убит, естествено, че трябва да бъде осъден.

До кога ще търпим циганите да ни крадат, убиват и изнасилват. Циганин с по 10 присъди на свобода и безчинства 10г затвор, а ако се защитиш за нас до живот.

Те им дават присъди по 20 години. После ги намалят на 3.егатий правосъдието

Той е обвинен в убийство и ако бъде признат за виновен, може да получи от 10 до 20 г. затвор.

Аз съм против смъртното наказание, но когато иде дума за хора, а не за цигани. Те са говорещи несоциални животни

Аз предлагам да го издигнем за герой на социалистисческия труд!

Условно щему дадат. Може и домашен арест дае.

очаквано,затягат социалните помощи и вече няма далавера от избори.глад...

Моето мнение е: САМО АМЕРИКАНСКИЯТ МОДЕЛ Е СПРАВЕДЛИВИЯТ ! А ИМЕННО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ ИЛИ ИНЖЕКЦИЙКА ЗА ЛЕКА НОЩ И КРАЙ НА ЦИГАНСКИТЕ ОБИРИ И НАПАДЕНИЯ ! ! ! ! ! ! ! ! !

докога така? Нали сме завод до завод, защо "електората" не работи, а краде и убива?