Подай сигнал

Рокади в NOVA! Скандална звезда партнира на Сърчаджиева

Лайфстайл

от Марица вест. 28684 прегледа 0

Скандалната звезда Джулиана Гани ще бъде коментатор в новото риалити "Игри на волята" по Нова, водещ на което е Алекс Сърчаджиева.

Силиконката има железен договор с частната медия, подписан покрай участието й в „Биг Брадър“.

В него има клауза, че до края на годината Гани трябва да участва в няколко предавания като „Черешката на тортата“, както и да е гост-коментатор в други.

Това разкри самата Джулка пред „България Днес“.

Гани вече участва в част от предаванията на частната телевизията. Тя изгря на сцената на „Семейни войни“.

„От септември ще имам ангажименти в Нова телевизия – призна силиконката. – Ще бъда доста заета. Още през зимата имах ангажименти в „Нова“. Харесва ми“, добави още тя.

Джулиана е категорична, че няма да се жени в Мексико. С годеника й Илиян заминават на романтична почивка в Канкун. Преди това двойката ще посети за няколко дни испанската столица Мадрид.

„За пръв път чувам, че ще се омъжвам в Мексико – каза през смях Джулиана. – С Илиян не се обсъждали подобно нещо. Когато дойде време за сватбата, ще кажем. Няма да я правим инкогнито. В Мексико ще си почиваме, защото ни чака много работа от есента. Илиян започва да работи по нови продукти. Почивката ми е подарък за годишнината ни, нямаме намерение да се женим там“, сподели блондинката.

Гани е обиколила половината свят, но се намират все още и такива места, които не е посетила. Мексико е едно от тях, което мечтае да види още от дете.