Подай сигнал

Рокади в Nova! Красива пловдивчанка е новата тв водеща

Яна Чинкова е печелила конкурси за красота

Лайфстайл

от Екип Марица 26902 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Най-новото попълнение на „Здравей, България” по Нова тв – Яна Чинкова, бе представена в ефира на телевизията.

От понеделник тя ще води сутрешните новинарски емисии, които са неразделна част от предаването, като ще се редува с Богомил Грозев.

Яна е от Пловдив и е печелила конкурси за красота. Прохожда в телевизията, като представя прогнозата за времето по ТВ7 заедно с Натали Трифонова, а впоследствие чете новини в Канал 3.

Омъжена е за бившия футболист на ЦСКА Александър Бранеков, от когото има дъщеря.

„Яна започва от понеделник. Аз ще чета новините една седмица и тя ще ги чете една седмица.”, заяви Богомил Грозев.
„Голямо облекчение за теб.”, подхвърли Ади Радева.

”След толкова години на фронта, тя поема.”, допълни Грозев. Радева попита Чинкова дали има проблеми с ранното ставане, коя е любимата й професионална тема и без какво не може извън телевизията.

„Нямам проблеми със ставането, а политиката е сред любимите ми теми. Едно нещо, без което не мога, това е дъщеря ми. Другото, без което не мога, са спортът и книгите.”, отговори Яна Чинкова.

„Добре дошла в екипа, Яна. Много ти се радваме, пожелаваме ти успех.”, каза Радева.

Коментари


Някой 1-Ти си срам и позор за човешкия род

Някои от вас пишат просташки коментари, че и клюкарски ?!?!

Искам да пърди в ефир

Крайно време е ръководството на Нова телевизия да преосмисли предаването на „ На кафе .Участниците подхождат професионално и обсъждат интересни теми.Но мястото на Гала не е тук .Прекалява с модните си прояви и става смешна.Взема думата не където трябва , прекъсва и се смее просташки .Думата „ готино”да излезе от нейния речник, както и ”детските ” игри с интервюираните .Да не показва лакомията си по време на приготвянето на обедните ястия . Присъствието на Гала в предаването е излишно .То би било по-атрактивно с подходящо ново лице .

Красива,но и пръдлиа.

Красива но и пръдлиа.

Интересно лице, даже има мимика, лицето и не е опнато като маймунски задник като на другите. Ако се е развела с ЦСКА-то е плюс за Пловдив, но защо не го сподели? Роклята на точки като калинка проява на чувство за хумор ли е?

Хубаво е да проверявате източниците си на информация. Момичето е разведено от доста време. Добре че и е дошъл акъла на време!