Родните звезди - шампиони по кръшкане, вижте кой с кого

Подобно на холивудските знаменитости, и звездите от родния хайлайф често сменят половинките си, а тези от тях, които открият стабилен партньор, предпочитат да разнообразят сексуалния си живот извън семейното ложе.

Подобно на колегата си Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 различни майки заради непрекъснати изневери, футболистът Валери Божинов кръшна и на третата сериозна  жена в живота си - Биляна Дол. Поп-фолк жанрът също се отчете със скандалните връзки на Кали, която има три деца от трима различни мъже и беше зарязяна и от последния си годеник заради афера.

Щастливото семейство на Дани и Алекс Петканови не иска да си спомня миналото, в което моделката направи за смях репортера пред цяла България, като призна в реалитито "Вип Брадър", че му е изневерила повече от 5 пъти по време на връзката им. Скандална беше и раздялата между бизнесмена Християн Гущеров и Мария. Милионерът се раздели с певицата, защото тя не търсела семеен, а разгулен живот. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
@

@

11.07.2019 | 19:07

Провинциалните холивудчета нашенски са назад във времето. Холивуд вече е дисциплиниран, сресан, нема изневери, скоро ще разрешат даже пушенето в кадър и разделните съпружески легла.

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?