Резервирайте сега круиз за есента

Ранното записване за екзотичното пътуване спестява поне хилядарка

Ако ви е писнало да пътувате дни наред с автобуси или да чакате по летища, морският или речен маршрут ви очаква. Круизите не са някаква нова мода за любителите на почивките извън родината, но затова пък напоследък стават все по-достъпни. Много агенции вече предлагат обиколка на гръцки острови с лайнер или по-малък кораб. Цените са най-достъпни именно за тези екскурзии. Най-важната подробност е, че местата се запазват месеци напред. В момента може спокойно да планирате своята отпуска в началото на есента. 

Круизите, които обикалят Гърция и Турция, са най-евтини - за 6, 7 или 10 дни пътешествието излиза около хилядарка. Цената включва автобусен транспорт от и до пристанището, настаняване в каюта и изхранване на борда на кораба. Осигурени са закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Към цената има и all inclusive алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, кафе, вода във всички барове и ресторанти на борда. Някои круизи спират за разходка и разглеждане на интересни дестинации, например Миконос и Ефес. На корабите има различни развлечения, открити басейни, шезлонги, джакузи, осигурени са и плажни хавлии. 

30% от общата стойност на пътуването са дължими при потвърждение на онлайн заявката за резервация или при сключване на договор. Остатъкът от сумата се дължи не по-късно от 40 дни преди началната дата на пътуването. 

По-скъпите круизи включват по-дълъг престой и по-далечни и екзотични дестинации. За тях трябват минимум 2 бона при записване от май за септември. В противен случай цената скача с хилядарка, а може и да се окаже, че няма свободни каюти на каквато и да е цена. 

Маршрут Дубай, Абу Даби и Оман за февруари 2019 г. е с отворени места отсега заради посещаемостта на дестинацията. Тя е за 10 дни с включен полет от София. Цената е 2095 лева и в нея влизат 7 нощувки на борда на круизния кораб  и 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Дубай. Включен е и пълен пансион на борда - закуска, обяд, следобеден снак, вечеря. За тези пари се ползват и съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, библиотека. За туристите се организират игри, състезания, тематични партита, има жива музика, шоу програми и кабаре.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?